Jelszószéf Internet Explorer, Chrome, Firefox böngészőkhöz: Buttercup

Egy ingyenesen kipróbálható, az összes böngésző márkát támogató Jelszó menedzser, jelszó széf program a Buttercup, ami az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome webes eszközök esetén is maximális támogatottságot kínál annak az érdekében, hogy sokkal egyszerűbben kezelhesd a szóban forgó tartalmaidat.

Adott oldalakra való belépéséhez használható jelszavak eltárolására használható igazán professzionális „Jelszó széf” program, ami a biztonságot, az egyszerű használhatóságot, illetve a praktikus működést ötvözi egyetlen felületen. A Buttercup megoldásának köszönhetően többet nem kell az idődet azzal töltened, hogy a jelszavaidat beírd belépéskor, sőt még azzal sem hogy elég biztonságos jelszót tudj létrehozni, arra ott a szoftver generáló funkciója. Csak ki kell választani az erősségét, karakterek számát, azt azonnal létre is hozza.

Funkciók, lehetőségek jelszavak tárolásához…

A szoftver aktív fejlesztésének köszönhetően több platformra is beszerezhető, a kívánt funkcióbéli támogatással, gyorsbillentyűkkel érhetőek el a szükséges beállítások, illetve a leginkább használt lehetőségek a működtetéséhez. Ha a számítógéphez mások is hozzá tudnak férni naponta többen is használják azt egy előre definiált jelszóval lehet levédeni, így a szoftvert csak te tudod elindítani, a jelszavaid automatikus kitöltéséhez. Firefoxhoz, Explorerhez, Chrome böngészőkhöz.

Buttercup: Ingyenes jelszószéf program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Jelszószéf Internet Explorer, Chrome, Firefox böngészőkhöz: Buttercup
Szerző
Leírás
Egy ingyenesen kipróbálható, az összes böngésző márkát támogató Jelszó menedzser, jelszó széf program a Buttercup, ami az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome webes eszközök esetén is...

Kapcsolódó szoftverek