Simple Password Manager – hatékony jelszó menedzser, rendszerező program

Az akár erős karakterekből, illetve számokból készített jelszavakhoz használható programmal biztonságosabban lehet a tartalmainkat eltárolni. A szoftver korlátlanul, ingyenesen futtatható amivel a jelszavainkat rendszerezhetjük. A Simple Password Manager jelszó menedzser programot nem kell telepíteni.

Egy korlátlan belépési információkhoz használható jelszó menedzser amivel egy profilba lehet elmentenünk a tartalmakat. Az akár kezdő tudással bíró számítógép használóknak kifejlesztett szoftver futtatása után az 1234 módosítható mesterjelszóval tudjuk megnyitni. A belépéshez készített tartalmakat egy profilban menti el, egy legördülő kezelőfelületen lehet kiválasztani azt a kategóriát ahol a belépéshez kellő tartalmat eltároltuk. A jelszavak kezeléséhez létrehozott szoftver telepítés nélkül futtatható, akár több gépen is megnyitható amivel egyszerűbben tudjuk a regisztrált oldalakhoz szükséges belépési információkat begépelni.

Konfigurálás nélkül futtatható jelszó menedzser

A Simple Password Manager jelszó kezelő program egy felhasználónév, cím, jelszó, illetve E-mail cím paraméterekkel kategorizált felületen teszi megnyithatóvá az előzőleg elkészített tartalmakat. Több profilos belépési adatokhoz is hatékony mivel egy ID kereső funkciót is tartalmaz.

A jelszavak eltárolásakor akár ID azonosítót is létre tudunk hozni azokhoz amivel gyorsabban lehet egy belépéshez szükséges adatot felkutatni. A Regisztrált oldalak belépési adatainak a rendszerzéséhez használható program a Simple Password Manager innen érhető el.

Simple Password Manager – Jelszó Menedzser Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Simple Password Manager - hatékony jelszó menedzser, rendszerező program
Szerző
Leírás
Jelszavak rendszerezéséhez telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser a Simple Password Manager.

Kapcsolódó szoftverek