Vov Password Generator: Ingyenes jelszó generáló program

A szoftver azoknak megfelelő választás akik egy olyan alkalmazást keresnek amivel megfelelő erősségű jelszavakat tud készíteni, a kívánt karakterek szerint. A Vov Password Generator pontosan erre lett kifejlesztve, ráadásul teljesen ingyenesen használhatod.

A szabadon kipróbálható jelszó generáló szoftverrel igen egyszerűen hozhatsz létre biztonságos jelszavakat, ahol a hossz, illetve a karakterek fajtája is kiválasztható. Ezek lehetnek számok, betűk, illetve bármilyen ritka karakter típus. A Vov Password Generator kezelőfelülete igen alapvető kinézettel, illetve beállítási lehetőségekkel rendelkezik, ahol csak a korábban említett funkciókat lehet kiválasztani. Hátrány, hogy csak jelszavak készítésére használható, az azok eltárolásához egy másik programra, vagy egyszerűbb szöveges Text fájlra van szükség. A karakter kezelőjénél manuálisan adhatsz meg olyan konfigurációt ami neked megfelel. A csekély erőforrással rendelkező szoftver régebbi, illetve a legújabb, vagyis Windows 10 rendszeren is használható, probléma nélkül támogatja a fejlesztő által integrált funkciókat. A Vov Password Generator innen szerezhető be.

Nehezen kitalálható biztonságos jelszavakat készítenél? Inkább ezt egy alkalmazásra szeretnéd bízni, akkor a címben említett programra van szükséged. Ingyenes, felhasználóbarát megtervezés jellemzi, csak hogy néhány tulajdonságát említsük.

Vov Password Generator felülete


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Vov Password Generator: Ingyenes jelszó generáló program
Szerző
Leírás
Ingyenes jelszó generáló szoftver.

Kapcsolódó szoftverek