Strong Passwd Generator: Ezzel az alkalmazással egyszerre több jelszó is készíthető…

Az ingyenes program egy igen hasznos jelszó készítő amivel nem csak a biztonságos használat volt mérvadó a megtervezésekor hanem a felhasználóbarát megközelítés is. A szoftver egyik érdekessége hogy egyetlen feladaton belül egyszerre több jelszót is tudsz készíteni. A Strong Passwd Generator megoldása több elmentési lehetőséget is tartalmaz.

A szoftver azoknak lehet hasznos akik egy olyan jelszó menedzser, azon belül jelszó generáló programot szeretnének használni amivel egyszerre több jelszó is készíthető egyszerre. A Strong Passwd Generator teljesen ingyenesen próbálható ki, ráadásul nagyon egyszerű a használata. Ha jelszavakat szeretnél készíteni, nem is kell mást tenni mint a programot elindítani majd kijelölni, hogy milyen paraméterek szerint szeretnéd ezt megtenni, jelszavak hossza, karakterek, illetve hogy hány példányra van szükség. A néhány kattintást igénylő konfiguráció után a végeredményt akár szöveges fájl formájában is elmentheted, vagy azonnal vágólapra másolható.

A jelszó készítő előnye, hogy egyszerű használni, hátrány, hogy az általa elkészített tartalmak tárolását nem tudja megvalósítani csak külön program telepítése mellett tehető meg. A Strong Passwd Generator az alábbi linken található.

Strong Passwd Generator: Jelszó készítő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Strong Passwd Generator: Ezzel az alkalmazással egyszerre több jelszó is készíthető…
Szerző
Leírás
Ingyenes, könnyen kezelhető jelszó készítő alkalmazás. Strong Passwd Generator...

Kapcsolódó szoftverek