Blog

No install szoftver jelszavak készítéséhez: Passwords Guru

Biztonságos, sokkal nehezebben kitalálható jelszavakat lehet létrehozni a telepítés nélkül használható Passwords Guru megoldásával amihez manuálisan is konfigurálni lehet speciális ritkán használt karakter tartalmat.

Egyszerűbbé, gyorsabbá tehetőek a jelszavak létrehozása azok számára akik egy alkalmazással szeretnék azokat létrehozni, fontos hogy azok biztonságosak legyenek. A Passwords Guru megoldását nem kell installálni, a felhasználói felületen az összes funkció megtalálható amiket futtathat a kipróbálója.

Azért lehet sokkal nehezebben kitalálható jelszavakat létrehozni mivel a felhasználó tudja konfigurálni azokat a tulajdonságokat amiket végeredmény formájában létre lehet vele hozni. A szoftverrel meghatározható a jelszó hossza, milyen karaktereket válasszon ki, kicsi, nagy, illetve ékezetes karaktereket is tartalmaz.

Nehezen kitalálható jelszavak létrehozásához

Igen bonyolult jelszavak készíthetőek ha olyan karaktereket is használunk amikkel szinte sehol nem találkoztunk eddig, azt akár a vágólapról is beilleszteni a számára. Azok közül is kiválaszthatunk betűket az azok generálásakor.

Nem szemetel, egyszerre több gépen is futtatható, ahol az alkalmazást csak egy adathordozóra kell felmásolni. A Passwords Guru ingyenes verziója innen szerezhető be. Hatékony, egyszerűen használható jelszó készítő szoftver, amihez csak egy jelszó tároló alkalmazás kell azért hogy azok titkosított formában legyenek eltárolva.

Passwords Guru – jelszó készítő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
No install szoftver jelszavak készítéséhez: Passwords Guru
Szerző
Leírás
Kiváló szoftver amivel biztonságos jelszavakat lehet létrehozni. Passwords Guru

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá