Blog

Ingyenes jelszó generáló program: Alternate Password Generator

Ingyenesen beszerezhető jelszó készítő szoftver amivel biztonságos jelszavakat lehet generálni, majd azt több módszerrel is igény szerint kezelni ha Windows operációs rendszert futtatunk. Az Alternate Password Generator le tudja ellenőrizni, hogy az elkészített jelszó biztonságosan használható e.

Jelszavakat lehet készíteni az Alternate Password Generator nevű alkalmazással ahol gyors, illetve biztonságos tartalmat hozhatunk létre csak néhány fontosabb beállításra lesz szükség, hogy a megfelelő eredményt kapjuk.

A szoftver felhasználói felületén a munkafolyamat előtt ki lehet választani, hogy milyen karaktereket, illetve hossz szerint hozza létre. Az eltároláshoz azt vágólapra lehet másolni, illetve manuálisan másolhatóak ahhoz a területhez ahová azt generálta a program. Normál .TXT fájl formátumban is eltárolhatjuk a jelszavainkat, így bármikor megnyitható ha szükséges.

Jelszavak generálása…

Az alkalmazás konfigurációs eszközei között nem csak hogy kényelmesebbé tehető a szoftver használata, sokkal biztonságosabb jelszavakat létrehozásához szükséges kiegészítőkhöz is hozzáférhet a felhasználó, profil alapján lehet beállítani, hogy milyen karaktereket használjon a szoftver.

A felhasználói felület kinézetéhez profi módosítási funkciók választhatóak ki, ahol a betűk szín tulajdonságai, illetve karakter és a háttér szín jellemzői módosíthatóak. A szoftver eredményes használata, illetve a modern felhasználói felület mint jellemző maradéktalanul említhetőek róla. A jelszó készítőt innen lehet beszerezni.

Alternate Password Generator – jelszó készítő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes jelszó generáló program: Alternate Password Generator
Szerző
Leírás
Biztonságos jelszókat készíthetünk az Alternate Password Generator eszközével

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá