Alternate Password Generator 1.030

Az Alternate Password Generator rendszereszközzel biztonságos, szinte egyáltalán nem kitalálható jelszavakat lehet létrehoznunk. A Free alkalmazással azokat egyszerűen csak a vágólapra kell másolni. Konfigurálható, hogy milyen karaktereket használjon fel hozzá.

Biztonságos jelszavak létrehozására használhatjuk az Alternate Password Generator nevű alkalmazást aminek a használata nagyon egyszerű, a beállításoknál is csak a leginkább fontosabb eszközöket tartalmazza.

Az Alternate Password Generator letöltése után a szoftvert néhány kattintással telepíthetjük, majd egy áttekinthető felhasználói felületen készíthetjük el a jelszavakat.

A szoftverrel sokkal biztonságosabb jelszavakat lehet létrehozni, azt kevesebb időn belül készíthetjük el, illetve az azok eltárolásához is néhány olyan funkciót lehet kiválasztanunk ami általában szükségesek az ilyen tartalmakhoz.

A jelszavak elmentéséhez használható a fejlesztő által közzétett Alternate Password DB, a program is tartalmazza az alábbi jelszó készítőt. Képes a létrehozott jelszavak kényelmesen elérhető módszerrel való eltárolására.

A program, az Alternate Password Generator használata előtt beállítható, hogy hány karakterből álljon, számok, kis, illetve nagybetűs variációk, ritkábban használt karaktereket is ki lehet választani.

Jelszavak ellenőrzésére is használható az Alternate Password Generator

A szoftver tartalmaz egy hasznos kiegészítőt amivel lehetőség van egy igen népszerű, egyben veszélyes kód feltörési módszert visszaellenőrizni, hogy azt ne szerezhesse vissza senki. Brute Force tesztet is tartalmaz.

A szoftverrel biztonságosabban jelszavakat lehet készíteni, azt akár a fejlesztő jelszó széf eszközével is eltárolhatjuk, illetve titkosíthatjuk.

Hatékony jelszavak készítésére a Vov Password Generator, illetve a Sticky Password Premium nevű program választható ki, amik kiváló alternatívák.

Az Alternate Password Generator egy ingyenesen használható jelszó készítő alkalmazás ahol betűk, ritkán használt karakterek, kicsi, illetve nagybetűk is kiválaszthatóak. Visszaellenőrizhetőek az elkészített jelszavak annak az érdekében, hogy biztonságosan használhatjuk e.

Alternate Password Generator

Alternate Password Generator Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Password Generator
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Random Password Generator 1.32022-02-28 Random Password Generator 1.3 (0)
  A Random Password Generator egy mélyebb konfiguráció nélkül használható jelszó menedzser program ami jelszó kereső eszközzel […]
 • Alternate Password DB 3.3302021-09-29 Alternate Password DB 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.3302021-09-29 Alternate Password DB Portable 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Strong Passwd Generator Portable 1.12019-01-05 Strong Passwd Generator Portable 1.1 (0)
  A Strong Passwd Generator Portable egy több gépen is használható ingyenes jelszó generáló program amivel kifejezetten egyszerű ilyen […]
 • Strong Passwd Generator 1.12019-01-04 Strong Passwd Generator 1.1 (0)
  A Strong Passwd Generator nevű szoftverrel igen egyszerűen tudsz erős, nehezen kitalálható jelszavakat készíteni, ehhez minden […]