Jelszó erősség kalkulátor funkcióval készített jelszó menedzser a Random Password Generator

A program egy profi, ingyenes jelszó menedzser amivel akár egy biztonságos véletlenszerű karakterekből álló jelszavak készítéséhez futtatható funkciót is használhatunk. A Random Password Generator jelszó erősség kalkulátort is tartalmaz, csoportos jelszavak készítéséhez is támogatott.

A Windows rendszert futtató számítógép tulajdonosoknak profi jelszó menedzser amivel egyszerűbben lehet több belépő azonosítót biztonságosan eltárolni. A Random Password Generator jelszó generáló kiegészítőt is tartalmaz amivel akár csoportosan tudunk véletlenszerű karakterekből belépőazonosító, jelszavakat készíteni.

A jelszó erősség kalkulátor funkció a jelszó készítő felületen választható ki. Egy kereső funkciót is tartalmaz amivel egy adott adattal eltárolt tartalmat lehet megnyitnunk, illetve jobb kattintással exportálni, szerkeszteni, információkat írni, ami az oldalak, illetve a program előre integrált paraméterei.

Csoportos jelszavak készítéséhez is használhatjuk

A jelszó menedzser programmal titkosított jelszavakat kizárólag a megfelelő jogosultsággal rendelkezők tekinthetik meg, egy mester jelszót kell készíteni.

A belépési azonosítók generáláshoz a szoftver kezelőfelületén ki tudjuk választani, hogy milyen karakterekből hozza azokat létre, ritkán gépelt karaktereket, számok, illetve betű funkció támogatott. Az ingyenesen kipróbálható jelszó menedzser program a Random Password Generator innen szerezhető be, amivel akár PDF dokumentumként tudjuk kilistázni.

Random Password Generator – Jelszó menedzser program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Jelszó erősség kalkulátor funkcióval készített jelszó menedzser a Random Password Generator
Szerző
Leírás
Jelszó erősség kalkuláló kiegészítővel futtatható jelszó menedzser program a Random Password Generator.

Kapcsolódó szoftverek