Titkosítás

SafeInCloud 24.8.3

A SafeInCloud egy profi jelszó menedzser alkalmazás ami nem csak újak generálásában segít, hanem azok biztonságos eltárolását is meg tudja valósítani. Támogatja a böngészőket is, opcionálisan integrálódik azokhoz. Ez a Free alkalmazás beépített varázslófelületen keresztül segíti az első beüzemelést.

Mivel a jelszavak sokszor érzékeny belépési azonosítókat is tartalmazhatnak, érdemes azokat a lehető legbiztonságosabb módon kezelni. Ha azokból több is található, javasolt egy célszoftver futtatása, hogy könnyebben kezelhetőek legyenek. Ilyen a SafeInCloud nevű program is. A telepítése során tájékoztat arról hogy integrálódik a böngészőkhöz, így korszerűen tudja azokat támogatni. A SafeInCloud hordozható, telepítést nem igénylő kiadásban is elérhető, amit csak futtatni kell.

Az első indulását követően egy beépített varázslófelület fogad, ahol alapvetően két fő feladatot lehet kiválasztani. Vagy egy korábban létrehozott mentést lehet vele visszaállítani a felhőből, vagy új adatbázist lehet kreálni a meglévőkből.

Itt a SafeInCloud elsőként egy mesterjelszó megadását kéri, javasolt olyat választani amit idegenek nehezen tudnak kitalálni. Biztosít egy jelszó erősség mérőt is ami azt is megjeleníti, hogy esetleges kísérletezéssel azt mennyi idő lenne visszafejteni.

Akik nem szeretnének időt vesztegetni azzal, hogy manuálisan generálnak jelszavakat, azok munkáját segíti egy beépített jelszó generátor, ami kellően bonyolult azonosítók generálását is meg tudja valósítani.

Fájlmegosztó program: SafeInCloud

A SafeInCloud minta profilokkal is szolgál, hogy rendeltetésszerűen, lehessen azt használni. A generált adatok a Google Drive, DropBox, OneDrive szolgáltatóhoz tölthetőek fel.

A biztonságot azzal fokozza, hogy a SafeInCloud automatikusan kilép és kéri a mester jelszót, ha elnavigálunk a felületéről, így azok sem tudnak a bizalmas adatokhoz hozzájutni, akik a számítógépünkhöz hozzá tudnak férni. Egy kattintással felkérhető a szinkronizálására, mentésre, illetve a visszaállításukra.

Hasonló jelszómenedzser szoftver a RoboForm ami szintén integrálódik a böngészőkhöz, ha az elveszett ilyen jellegű információk visszaszerzésére keresel segítséget, akkor a PasswdFinder a te programod.

A SafeInCloud biztonságos módon képes a programjaid által kezelt jelszavakat kezelni, azokról tud biztonsági mentést készíteni titkosított formában, majd azokat a felhőbe feltölteni. Akik szükségét érzik jelszógenerátort is kapnak.

SafeInCloud

SafeInCloud összefoglaló:

 • Jelszókezelő alkalmazás
 • titkosítás kellő biztonság formájában
 • telepítést nem igénylő változatban is
 • az adatokat felhőben tárolja
 • egy kattintásos mentés, visszaállítás, szinkronizálás
 • fejlett védelmi funkciók
 • jelszógenerátor
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://safe-in-cloud.com/
SafeInCloud letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SafeInCloud
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SafeInCloud Portable 24.8.32024-07-10 SafeInCloud Portable 24.8.3 (0)
  A SafeInCloud Portable segítségével a számítógépeden kezelt jelszavaidat tudod a felhőbe menteni biztonságos módon. Ez a Free […]
 • Password Safe 3.66.12024-06-04 Password Safe 3.66.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Password Safe Portable 3.66.12024-06-04 Password Safe Portable 3.66.1 (0)
  A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő változata. […]
 • Wise Care 365 6.7.5.6502024-07-24 Wise Care 365 6.7.5.650 (1)
  A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is […]
 • KeePassXC Portable 2.7.92024-06-20 KeePassXC Portable 2.7.9 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]

Szólj hozzá