XnView MP 1.0.0

Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még konvertálásra, tartalmaz egy beépített képlopót is. Magyar nyelven, illetve Free alkalmazásként használható. BMP, ICO, IMG, JPG, JPEG, PNG, PRC formátumokhoz.


Ha egy igazán sokoldalú képkezelő alkalmazást keresel, amivel a számítógépeden tárolt fotókat meg tudod nyitni, illetve azokon néhány szerkesztési feladatot elvégezhetsz, többek között konvertálni azokat, akkor itt az XnView MP, ami a népszerű képnézegető alkalmazás továbbfejlesztett kiadása. A szoftver hordozható változatban is elérhető.

Az XnView MP letöltése után miután telepítetted, egy Magyar nyelvi támogatással rendelkező modern, jól elrendezett felhasználói felület fogad. A program érdekessége, hogy közel 500 képformátumot ismer és képes azokat kezelni. Néhány ismertebb képformátumot kiemelve támogatja a BMP, ICO, IMG, JPG, JPEG, PNG, PRC, RAW, TGA, SVG kimeneteket.

XnView MP – egyszerre több képet is szerkeszthetünk

Az XnView MP lehetővé teszi, hogy egy munkameneten belül nyiss meg több fotót, itt teljes mappákat betallózhatsz a számára. Több variáció szerint tudja azokat csoportosítani, szűrőket is igénybe vehetsz. Képes még arra hogy automatikusan felkutassa, illetve kategorizált formában kilistázza a gépen tárolt fotókat. Ha egyszerűen képernyőmentést szeretnél készíteni az asztali tevékenységedről, erre képlopót is biztosít.

Minimális energiaráfordítás mellett tudsz képeket konvertálni népszerűbb kimenetbe, természetesen ezen a területen is kötegelt módon futtatható, egyszerre több fotót tud konvertálni. A választható formátumok a korábbi lista szerint alakulnak.

Felfedezhető benne még egy metaadat szerkesztő, amivel a kérdéses fájlok ilyen jellegű információi válnak szerkeszthetővé. Az a könnyebb tárolásban válik a hasznunkra, tehát a rendszerezésben.

Képek megtekintésére használhatod még az Alternate Pic View, vagy a Faststone Image Viewer nevű programot, míg konvertálásra a XnConvert megoldása nyújt optimális segítséget.

Az XnView MP egy ingyenes, sokrétű, rengeteg hasznos funkcióval ellátott képnézegető alkalmazás, amivel konvertálhatsz, illetve képlopásokat is készíthetsz adott asztali tevékenységekről. Metaadat szerkesztőt is tartalmaz. Portable változatban is letölthető. Természetesen Magyar nyelven is tud.

XnView MP

XnView MP Összefoglaló:

 • Képnézegető alkalmazás
 • képkonvertáló funkció
 • rengeteg fájlkiterjesztést ismer
 • Metaadat szerkesztő
 • kötegelt feladatok
 • hordozható változatban is elérhető
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.xnview.com/en/xnviewmp/

letoltes32bit letoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XnView MP
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XnView Full 2.49.42020-10-15 XnView Full 2.49.4 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha szükséges, azon […]
 • HoneyView 5.46.60402022-01-03 HoneyView 5.46.6040 (0)
  A HoneyView egy általános feladatokat megvalósító képnézegető szoftver, ami alapvető képszerkesztési feladatokat is támogat. Ez a […]
 • XnView 2.50.42021-12-08 XnView 2.50.4 (0)
  Az XnView képek megtekintésére és az azokon való szerkesztési feladatok végrehajtását biztosító ingyenes és széleskörű szoftver. Tud […]
 • XnView Portable 2.50.42021-12-08 XnView Portable 2.50.4 (0)
  Az XnView Portable egy igen széleskörűen használható képnézegető program ami hordozható kivitelben akár képek közvetlen […]
 • XnResize Portable 1.102021-04-10 XnResize Portable 1.10 (0)
  Az XnResize Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő amivel egy feladaton belül egyszerre több fotót lehet […]