XnView MP Portable 0.99.1

Az XnView MP Portable nevű program segítségével rendszerezni tudod a gépeden tárolt fotókat, azokat megtekintheted, illetve konvertálhatod számos népszerű kimenetbe. Ismeri a BMP, JPG, JPEG, ICO, IMG, SVG PNG, PRC, RAW, TGA formátumokat is. Tartalmaz még képlopót, metaadat szerkesztőt, vízjelezéshez, csoportos átnevezési funkciót. Az alábbi Free alkalmazás Magyarul is tud. Nem kell telepíteni, hordozható változat.

Elsősorban azok számára lehet hasznos a címben szereplő képkezelő alkalmazás, akik fotók megtekintéséhez olyan szoftvert keresnek, amit nem kell telepíteni, több gépen is futtatható akár cserélhető adathordozókról. Az XnView MP Portable funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos telepíthető kiadással összehasonlítva.

A szoftver beüzemeléséhez csupán annyit kell tenni, hogy az XnView MP Portable letöltése után a kapott tömörített mappát kicsomagolod, majd a kapott mappán belül kikeresed az alkalmazást, annak elindítása után a program automatikusan felkutatja, majd csoportos formában felajánlja azokat megtekintésre.

Az XnView MP Portable alapvetően képek megtekintésére alkalmas, de biztosít néhány olyan különleges szerkesztési funkciót, ami a szóban forgó fájlformátum esetén merülhet fel.

Megfelelő még képek konvertálására, itt egy munkameneten belül vízjel helyezhető el a fotón, továbbá forgatás, tükrözés, átméretezés, effektek hozzáadása áll még rendelkezésre.

A szoftver rengeteg képformátum esetén biztosítja a korábban említett funkciókat, néhányat kiemelve ismeri a BMP, JPG, JPEG, ICO, IMG, SVG PNG, PRC, RAW, TGA, FX3, GBR, IFF fájlformátumokat.

Szükség esetén képlopásokat is készíthetsz, a kezelt fotókat elküldheted E-mail formájában, egyetlen parancs kiadásával háttérképként használhatod azt tovább.

A program támogatja, hogy a fotókhoz tartozó metaadat információkat szerkeszd. Az XnView MP Portable tartalmaz témákat is amivel az alapértelmezett kinézet változtatható meg.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként kipróbálhatod még képek megtekintésére az XnView Portable, vagy a Faststone Image Viewer portable nevű alkalmazást, ő is biztosít képszerkesztő funkciót.

Az XnView MP Portable a népszerű képkezelő alkalmazás továbbfejlesztett, telepítést nem igénylő változata, ami képek megtekintéséhez, konvertáláshoz, átméretezéshez, vízjelezéshez is ideális választás. Magyar nyelvű, szabadon kipróbálható bárki számára.

XnView MP Portable

XnView MP Portable Összefoglaló:

 • képkezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • képnézegető funkció
 • konvertálás
 • vízjelezéshez
 • metaadat szerkesztő
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.xnview.com/en/xnviewmp/

letoltes32bit letoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XnView MP Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XnView Full 2.49.42020-10-15 XnView Full 2.49.4 (0)
  Az XnView Full nevű program segítségével rugalmas formában tekintheted meg a számítógépeden tárolt fotókat, ha szükséges, azon […]
 • XnView MP 0.99.12021-09-23 XnView MP 0.99.1 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]
 • XnView 2.50.22021-09-22 XnView 2.50.2 (0)
  Az XnView képek megtekintésére és az azokon való szerkesztési feladatok végrehajtását biztosító ingyenes és széleskörű szoftver. Tud […]
 • XnView Portable 2.50.22021-09-22 XnView Portable 2.50.2 (0)
  Az XnView Portable egy igen széleskörűen használható képnézegető program ami hordozható kivitelben akár képek közvetlen […]
 • Bzzt! Image Editor 1.2.62019-08-23 Bzzt! Image Editor 1.2.6 (0)
  A Bzzt! Image Editor egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő szoftver, amivel fotókat tudsz konvertálni PNG, JPG formátumra. A […]