FastStone Photo Resizer Portable 3.7

A FastStone Photo Resizer Portable egy kötegelt feladatok végrehajtására alkalmas képkezelő program. Az alábbi Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható. Ideális képek átméretezéséhez, konvertáláshoz, azok csoportos átnevezéséhez. A fontosabb támogatott képformátumokat tekintve ismeri a JPG, PNG TIFF, GIF, BMP, ICO és még számos kevésbé ismert kimenetet.

Elsősorban azoknak lehet hasznos az alábbi képkezelő alkalmazás, akik napi rendszerességgel dolgoznak a szóban forgó fájlformátummal, képek szerkesztésekor egyszerre több fotót kezelnek. A FastStone Photo Resizer Portable túlságosan sok extra funkciót nem biztosít, de amit tud azt profi szinten teszi.

A FastStone Photo Resizer Portable letöltése után egy tömörített mappát kapunk, amit ki kell csomagolni, ami után a szoftver azonnal futtatható, nem kell installálni. Ha mégis telepítenéd, a FastStone Photo Resizer Portable installálható kiadásban is elérhető.

A FastStone Photo Resizer Portable kezelőfelülete paneles elrendezésű, ahol a bal oldali panelon lehet azokat a képeket kikeresni amit módosítani szeretnél. Itt akár komplett mappákat is betallózhatsz.

A szoftver alapvetően konvertálás esetén nyújt optimális eredményeket, amiben kiemelkedik az az előnyös tulajdonsága, hogy rengeteg formátumot támogat, legyen az a napjainkban leginkább elterjedtebbek, vagy kevésbé népszerűek.

Néhányat kiemelve, ismeri a JPG, JPE, PNG, TIFF, GIFF, ICO, CURR, TGA, PPM, PSD formátumokat. Vele akár kötegelten, előre elgondolt definíció szerint nevezheted át azokat.

Lehet vele még átméretezni, feliratokat elhelyezni azon, legyen az logó, esetleg szöveges tartalom. A fotók forgatásán kívül egyénileg definiálhatóak a színjellemzők, kontraszt, gamma korrekció.

A képszerkesztési feladatoknál negatív tulajdonságként említhető, hogy az egyes opciók több lépés útján találhatóak meg, ami rontja a felhasználói élményt.

Képátméretezésre használhatod még az ImBatch vagy a Resizer Lite nevű alkalmazást. Feliratozáshoz a TSR Watermark Image Software megoldása ideális.

A FastStone Photo Resizer Portable egy telepítést nem igénylő képkezelő alkalmazás, ami konvertáláshoz, vízjelezéshez, fotók kötegelt feldolgozásához nyújt hatékony segítséget.

FastStone Photo Resizer Portable

FastStone Photo Resizer Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FastStone Photo Resizer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FastStone Photo Resizer 3.82017-02-18 FastStone Photo Resizer 3.8 (0)
  A FastStone Photo Resizer általános fotó manipulációs feladatok végrehajtására használható fel, átméretezni, konvertálni és […]
 • Light Image Resizer 5.0.9.02017-07-31 Light Image Resizer 5.0.9.0 (1)
  A Light Image Resizer segítségével csoportosan méretezhetsz át fotókat, illetve vízjelezheted is azokat. rengeteg lehetőséget […]
 • XnView MP Portable 0.84.02017-01-21 XnView MP Portable 0.84.0 (0)
  Az XnView MP Portable nevű program segítségével rendszerezni tudod a gépeden tárolt fotókat, azokat megtekintheted, illetve […]
 • Faststone Image Viewer portable 6.32017-07-29 Faststone Image Viewer portable 6.3 (0)
  A Faststone Image Viewer portable Képszerkesztőt, nézegetőt, átméretezési, illetve konvertálási opciókat biztosító ingyenes, […]
 • Easy Photo Resize 2.2 Build 5052017-09-25 Easy Photo Resize 2.2 Build 505 (0)
  Az Easy Photo Resize nevű képszerkesztő programmal a lehető legegyszerűbben tudsz akár egyszerre több képet is átméretezni. A […]