Képkezelők

FastStone Photo Resizer Portable 4.3

A FastStone Photo Resizer Portable egy kötegelt feladatok végrehajtására alkalmas képkezelő program. Az alábbi Free alkalmazást nem kell telepíteni, hordozható szoftver formájában futtatható. Ideális képek átméretezéséhez, konvertáláshoz, azok csoportos átnevezéséhez. A fontosabb támogatott képformátumokat tekintve ismeri a JPG, PNG TIFF, GIF, BMP, ICO és még számos kevésbé ismert kimenetet.

Elsősorban azoknak lehet hasznos az alábbi képkezelő alkalmazás, akik napi rendszerességgel dolgoznak a szóban forgó fájlformátummal, képek szerkesztésekor egyszerre több fotót kezelnek. A FastStone Photo Resizer Portable túlságosan sok extra funkciót nem biztosít, de amit tud azt profi szinten teszi.

A FastStone Photo Resizer Portable letöltése után egy tömörített mappát kapunk, amit ki kell csomagolni, ami után a szoftver azonnal futtatható, nem kell installálni. Ha mégis telepítenéd, a FastStone Photo Resizer Portable installálható kiadásban is elérhető.

A FastStone Photo Resizer Portable kezelőfelülete paneles elrendezésű, ahol a bal oldali panelon lehet azokat a képeket kikeresni amit módosítani szeretnél. Itt akár komplett mappákat is betallózhatsz.

A szoftver alapvetően konvertálás esetén nyújt optimális eredményeket, amiben kiemelkedik az az előnyös tulajdonsága, hogy rengeteg formátumot támogat, legyen az a napjainkban leginkább elterjedtebbek, vagy kevésbé népszerűek.

Néhányat kiemelve, ismeri a JPG, JPE, PNG, TIFF, GIFF, ICO, CURR, TGA, PPM, PSD formátumokat. Vele akár kötegelten, előre elgondolt definíció szerint nevezheted át azokat.

Lehet vele még átméretezni, feliratokat elhelyezni azon, legyen az logó, esetleg szöveges tartalom. A fotók forgatásán kívül egyénileg definiálhatóak a színjellemzők, kontraszt, gamma korrekció.

A képszerkesztési feladatoknál negatív tulajdonságként említhető, hogy az egyes opciók több lépés útján találhatóak meg, ami rontja a felhasználói élményt.

Képátméretezésre használhatod még az ImBatch vagy a Resizer Lite nevű alkalmazást. Feliratozáshoz a TSR Watermark Image Software megoldása ideális.

A FastStone Photo Resizer Portable egy telepítést nem igénylő képkezelő alkalmazás, ami konvertáláshoz, vízjelezéshez, fotók kötegelt feldolgozásához nyújt hatékony segítséget.

FastStone Photo Resizer Portable

FastStone Photo Resizer Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FastStone Photo Resizer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FastStone Photo Resizer 4.32019-06-16 FastStone Photo Resizer 4.3 (0)
  A FastStone Photo Resizer általános fotó manipulációs feladatok végrehajtására használható fel, átméretezni, konvertálni és […]
 • VOVSOFT – Batch Image Converter Portable 2.02024-06-26 VOVSOFT – Batch Image Converter Portable 2.0 (0)
  A VOVSOFT - Batch Image Converter Portable egy helyi menüből is futtatható képszerkesztő, képkonvertáló program amivel a fotók […]
 • Icecream Photo Editor 1.512024-06-14 Icecream Photo Editor 1.51 (0)
  Az Icecream Photo Editor remek eszközöket kínál a számítógépen található fotóink rendszerezéséhez, a tartalmaink szerkesztéséhez, […]
 • Bulk Image Converter 1.02024-06-10 Bulk Image Converter 1.0 (0)
  A Bulk Image Converter a nem megfelelő formátummal elérhető fotók jellemzőit tudja módosítani ami képfeldolgozási feladatokhoz, […]
 • XnView MP Portable 1.7.22024-06-04 XnView MP Portable 1.7.2 (0)
  Az XnView MP Portable nevű program segítségével rendszerezni tudod a gépeden tárolt fotókat, azokat megtekintheted, illetve […]

Szólj hozzá