Böngészők

Chromium 127.6509.0

A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. Rendkívül testre szabható, igény szerint használható. Hordozható változat. Free alkalmazásként, tehát ingyenesen használható. Chrome jellemzőkkel bír. Magyar nyelvű, füles, paneles elrendezés, speciális beállítások a kipróbálóinak. Pluginokat, téma fájlokkal lehet sokkal modernebbé testre szabni. Az egyik legjobb böngésző, stabil működés, gyors oldalmegjelenítés a lényegesebb tulajdonságai.

Gyors, biztonságos, korszerű technológiára épülő böngésző, kiváló eszközkészlettel rendelkezik a kipróbálóknak, ami minden ma hasznos, népszerű funkció formájában érzékelhető, ilyen a szinkronizálás, kiegészítők támogatása, a Chromium egy igen népszerű, aktív fejlesztés alatt álló program. A szinkronizálás lépéseihez csak be kell lépned a korábban létrehozott fiókodba, majd engedélyezni kell az említett funkciót azért hogy minden beállítást automatikusan vissza lehessen állítani a böngészőben, előtte természetesen létre kell hozni azt az összeállítást ami nekünk szükséges a Chromiummal való böngészéskor.

Megjelenés szerint és funkcionalitásban kísértetiesen hasonlít a Goolge Chrome böngészőre, szinte semmilyen különbség nincs közöttük csak a fejlesztési környezet és csapat. A Chromium letöltése és első indítása után automatikusan felajánlja annak a lehetőségét, hogy importálja a korábban használt böngészők előzményeit, vagy összekapcsolhatjuk a G-mail fiókunkkal.

A Chromium könnyebben használható ha szinkronizáljuk…

A Chromium böngészőjével szinkronizálhatsz, így egyszerűbben lehet a korábban használt beállításaidat visszaállítani, használni a böngésződet. A kezelőfelülete nem csak címek megadására vethető be hanem kifejezéseket is kereshetsz közvetlenül. Felületét skinek, vagyis témák segítségével lehet a végletekig módosítani. A Chromium alternatív változatban is elérhető, eltérő funkció kínálattal. Helyesírás ellenőrzőt is tartalmaz, a legújabban kiadott verziók egy teljesen különlegesnek minősülő fordító szolgáltatást kaptak idegen nyelvű tartalmak automatikus fordításuk érdekében.

Gyors böngészés csak a legfontosabb funkciókkal 

Gyors, biztonságos böngészés részese lehet a használója. A Chromium böngészője egy felületen ötvözi az egyszerűséget és a széleskörű funkcionalitást. Egyáltalán nem kell telepíteni, csak ki kell csomagolni a tömörített mappa tartalmát ami után azonnal futtatható. Szinte néhány kattintás igényel hogy használható szintre emeljük a böngészőt, az előnyök között olyan plusz dolgokat lehet írni róla mint hogy több gépen is úgy futtatható hogy nem telepítjük. Teljes támogatást a beállításoknál is felfedezhetjük csak a lényeges, hasznos lehetőségeket választhatjuk ki. Helyette használható a SeaMonkey Portable, vagy a Maxthon Portable böngészője modern indítófelülettel, illetve felhő alapú technológiával izgalmasabb funkciókat kapunk, illetve jelentősen más megközelítéssel tekinthetőek meg a minket érdeklő tartalmak.

A Chromium dinamikus képességei azonnali illeszkedést tesz lehetővé szinte az összes olyan internetes feladathoz ahol böngésző szükséges ahhoz. Rengeteg hasonló motorral rendelkező alternatíva létezik, az alábbi verzió csak egy alap megoldás. Természetesen ez adott helyzettől függ, mivel néhány speciális funkciót csak Pluginokkal, Magyar nyelven kiegészítőkkel van lehetőség használni, igaz rengeteg kiegészítő között válogathatunk. Csak akkor ha nem szeretnéd kipróbálni valamelyik hasonló, továbbfejlesztett kiadását. Remek fejlesztési termék mivel csak azokat az eszközöket tartalmazza amire szükség van és azokat mellőzi amik a teljesítmény rovására mehet talán nem is fogjuk használni, egy optimális alkalmazás böngészéshez ami remekül bővíthető plusz funkciókkal.

A Chromium egy nyílt forráskóddal kifejlesztett teljesen ingyenes, Magyar nyelven is használható böngésző, kinézetben a Chrome felhasználói felületére hasonlít, szinkronizálható, plugin, illetve téma fájlok szerezhetőek be hozzá. Nagyon hasonlít a Google böngészőre, gyors, illetve remekül konfigurálható ahol még számos ingyenes bővítményt is be lehet hozzá szerezni akár VPN kliens kiegészítőt. 

Chromium pillanatkép

Chromium Összefoglaló:

 • rendkívül gyors böngészőmotor
 • Plugin, skin támogatás
 • szinkronizálási lehetőség
 • skinezhető felület
 • biztonságos használat
 • intelligens címsor
 • nem kell telepíteni
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.chromium.org/
Chromium Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Chromium
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium Portable 57.0.2970.02017-01-12 Chromium Portable 57.0.2970.0 (0)
  A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre […]
 • Chrome Portable 125.0.6422.1132024-05-24 Chrome Portable 125.0.6422.113 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Chrome 125.0.6422.1132024-05-24 Google Chrome 125.0.6422.113 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Comodo Dragon 121.0.6167.1402024-03-06 Comodo Dragon 121.0.6167.140 (1)
  A Comodo Dragon az átlagos böngészőkkel összehasonlítva sokkal biztonságosabb közeget teremt böngészési szokásainkhoz. Az alábbi Free […]
 • Waterfox G6.0.152024-05-29 Waterfox G6.0.15 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]

Szólj hozzá