Blog

Orbitum: Chrome motort használó modern böngésző

Egy Chrome motort használó, ingyenes számos fontos internetes tevékenységet támogató böngésző amivel akár külön program installálása nélkül is lehet Chat beszélgetéseket indítani a Facebook használata esetén. Az Orbitum a legoptimálisabb megjelenéssel, illetve teljesítménnyel jeleníti meg azokat a tartalmakat amik aktuálisan nekünk szükséges.

A böngésző megjelenése és funkciói ugyan azokat az eszközöket biztosítja mint a Chrome, ahhoz néhány népszerű kiegészítőt integráltak amivel gyorsabban lehet az első telepítést követően használhatóvá tenni.

A böngésző chat klienst is tartalmaz amivel teljes mértékben azonos funkciókat használhatunk mintha egy csevegő alkalmazást használnánk.

Az Orbitum egy intelligens címsorral rendelkezik ahol a címsorba begépelt szavak alapján lehet szinte bármilyen keresési feladatot elvégezni. A többször is megtekintett oldalakat kedvencekhez lehet adni. Módosítható az elsőként betöltődő oldal, az alapértelmezett kereső, illetve a kinézete is variálható témákkal.

Az Orbitum csak lényeges beállításokkal rendelkezik ahol a megtekintett tartalmakra elmondható tulajdonságok módosíthatóak, konfigurálható, hogy az oldalak megjelenésekor a nekünk fontosabb paraméterekkel érhessük el az adott oldalakat. A böngésző innen szerezhető be, a használók számos olyan szolgáltatást használhatnak amit kiegészítők telepítésével futtathattunk.

Orbitum – Fontos kiegészítőkkel rendelkező böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Orbitum: Chrome motort használó modern böngésző
Szerző
Leírás
Chrome motort használó böngésző ami több olyan kiegészítőt is tartalmaz amikre szükségünk lehet. Az Orbitum egy gyors, hatékony szoftver.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá