Blog

Opera: Gyors böngésző, ami VPN kiegészítővel is rendelkezik

Egy azok között a böngészők között amit talán a legtöbben használnak, ez nem csoda hisz rengeteg előnyös tulajdonságot felfedezhetünk az Opera böngészőjében. Tartalmaz egy VPN Kliens kiegészítőt is amit eddig csak külső kiegészítővel lehetett elérni.

A böngésző teljes mértékben Chromium kinézettel rendelkezik, néhány plusz kiegészítő, illetve a hozzáadott oldalsáv azok a plusz jellemzők amiben eltér. A biztonságos használatról a már alapból jelen lévő VPN kliens gondoskodik, ami több választható régió között engedi a kipróbálók számára hogy válogathassunk.

A böngésző felhasználói felülete rengeteg dizájnos, modern kinézetet kölcsönző témával módosítható, az oldalsávra jellemző tulajdonságok is teljesen megváltoztathatóak, a megjelenített elemek száma, miket tartalmazzon, illetve teljes mértékben el is távolítható.

Az Opera Böngészőjének a VPN kiterjesztését szintén ki lehet kapcsolni, illetve konfigurálható, hogy néhány adott tartalom meglátogatásakor ne legyen aktív.

Pillanatfelvételt tudsz készíteni a megtekintett oldalakról, azt meg is oszthatod, kedvencekhez adható, esetleg az induláskor betöltődő oldalakhoz is hozzárendelhető. Az optimális közeg gondoskodik arról hogy gyors böngészésben legyen részünk. A telepítése után képes szinkronizálni, így több eszköz is összekapcsolható, azonnal használható állapotba tehető. Az Opera legújabb kiadása innen szerezhető be.

Opera – VPN kiegészítővel rendelkező megbízható böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Opera: Gyors böngésző, ami VPN kiegészítővel is rendelkezik
Szerző
Leírás
VPN kiegészítőt sem kell telepítened ha ezt a böngészőt futtatod, ami az Opera megoldása...

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá