UR Browser: Chrome kinézettel tervezett gyors böngésző

Kinézetben komolyabb különbséget nem tapasztalhatunk a Chrome böngészőjével összehasonlítva, amik funkcionálisan is jellemzőek rá. Az UR Browser böngészője néhány plusz funkcióval tud több szolgáltatást biztosítani a kipróbálóinak.

Egy Chrome böngésző motort használó ingyenes, igen gyors, egyben biztonságos használattal jellemezhető alkalmazás. Az UR Browser tartalmaz annyi szükséges funkciót mintha a Mozilla Firefox, vagy a Chrome böngészőjét futtatnánk.

Mind a kettő alkalmazáshoz rengeteg kiegészítőt lehet beszerezni, a címben említett változat néhányat alapból tartalmaz, ezek inkább a biztonságosabb használat miatt figyelemre méltó jellemzője.

Funkciók, mit is várhatunk el ettől a böngészőtől

Az UR Browser szinkronizál, kedvencek támogatással, kiváló konfigurálhatósággal, illetve megfelelő böngészési sebességgel próbálható ki. Ha esetleg kipróbáljuk a szinkronizáló funkciót, ekkor a legtöbb beállításra nincs szükség ha azt előzőleg már konfiguráltuk, esetleg át szeretnénk venni a beállításokat egy másik böngészőtől.

Egyre többen használják a HTTPS Everywhere böngésző kiterjesztést, ez a kiadás alapból tartalmazza, szükség szerint azt konfigurálni lehet a rendszeresen meglátogatott oldalakhoz ha szükséges. Akiknek nem tetszik a fejlesztői kinézet, több skint is beszerezhetünk hozzá. Az UR Browser legújabb változata itt található, ami ingyenes, remek eszköz internetezési szokásokhoz.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
UR Browser: Chrome kinézettel tervezett gyors böngésző
Szerző
Leírás
Felturbózott böngésző, több hasznos kiegészítővel, amikre mindenképp szükség van, nem más mint az UR Browser

Kapcsolódó szoftverek