Egyedi megoldásként tervezett profi böngésző az Opera GX

A böngésző egy hatékony szoftver ami rengeteg olyan extra kiegészítővel tettek közzé amivel sokkal hatékonyabban lehet nem csak normál tartalmak megtekintésére, hanem akár biztonságos böngészésre is használhatjuk. Az Opera GX Chrome motorral fejlesztették ki ami csevegő kliens megoldás, illetve VPN klienst is tartalmaz.

A szoftver egy remek megoldásként elérhető böngésző ami több olyan funkciót is támogat amiket a ma elérhető szoftverek esetén csak külön szoftver installálása után lehetett használni. A böngésző dizájnos felhasználói felülettel, csevegő klienssel, VPN klienssel is rendelkezik ami több hálózati kapcsolat létrehozásához is eredményesen futtatható.

Modern csevegő klienst is tartalmaz ez az ingyenes böngésző

Chrome motorral érhető el ahol kedvencek funkciók, intelligens címsor, szinkronizálás, oldalmegjelenítési paraméterek definiálása, teljesítmény jellemzők módosítására tartalmaz megoldást. Facebook, Telegram, Whatsapp üzenetek írásához van mód, mivel azokhoz lehet vele csatlakoznunk.

A böngésző egy hatékony szoftver azokra a számítógépekre amit olyan munkafolyamatokra, vagy nagyobb teljesítményt igénylő játékokra használunk ahol a kezelt alkalmazások erőforrásainak az eloszlásához lényeges hogy a ritkában futtatott szoftverek ne pazarolják az lényegesebb erőforrásokat. Az Opera GX böngésző innen érhető el.

Opera GX – böngésző program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Egyedi megoldásként tervezett profi böngésző az Opera GX
Szerző
Leírás
Speciális szolgáltatásokkal használható böngésző ami csevegő klienst, illetve VPN Klienst is támogat az egyedi felhasználói felülettel letölthető Opera GX.

Kapcsolódó szoftverek