Opera GX 104.0.4944.85

Az Opera GX egy hatékony szoftver amivel normál tartalmakat, illetve multimédiás fájlokkal rendelkező tartalmakat is meg lehet tekinteni. A Free alkalmazás több remek megoldással áll rendelkezésre amivel egy biztonságos gyors böngészőt futtathatunk. Minimális memóriaigénnyel támogatja, hogy több oldalt is kezeljünk. A program Twitch integrációt, VPN klienst, Chrome motorral, közösségi oldalak megtekintéséhez csevegő megoldást is biztosít ( Facebook, Telegram, Whatsapp beszélgetésekhez).

Az program egy korszerű szinte az összes fontosabb kiegészítővel létrehozott eszköz amivel szinte minden ma elérhető tartalmat a szükséges paraméterekkel lehet megtekinteni. Az Opera GX böngésző a rengeteg felhasználóval rendelkező program egy extra kiadása.

Az Opera GX letöltése, illetve a telepítése után azonnal el lehet indítani a futtatásához szükséges installálási mozzanatoknál nem kell konfigurálnunk.

A böngésző egy a hasonló interneten elérhető tartalmak elérésére használható modernebb téma paraméterekkel használható. A program az Opera böngészőnél már kipróbált szolgáltatásokat is rendelkezésre bocsájtja amivel gyors böngészés, illetve biztonságos oldalmegtekintéshez szükséges szolgáltatásokat is kezelhet az a Windows futtató aki egy Chrome motorral kifejlesztett böngészővel szeretné a multimédiás tartalmakat, normál oldalakat, illetve közösségi oldalakat elérni. A böngésző a közösségi oldalak megtekintéshez egy kliens kiegészítő használható, ami teljesen hasonló megoldásként használható mintha egy csevegő alkalmazást használnánk. Az Opera GX böngésző csevegő kliens kiegészítője Facebook, Telegram, Whatsapp közösségi oldalak esetén támogatja, hogy belépjünk a korábban létrehozott fiókunkba majd az ismerőseinkkel chat beszélgetéseket kezdeményezzünk.

Optimális Windows rendszer erőforrás jellemzőkkel rendelkezik az Opera GX

A böngésző kiváló teljesítmény jellemzőkkel használható ahol akár több oldalt is meg lehet nyitni ami a több fülön megtekintett oldalak megtekintésekor ideális.

Az Opera GX VPN megoldása titkosítja, illetve meg tudja változtatni a böngészéskor használt IP címet amivel jelentősebb biztonságosabb oldalmegtekintést érhet el a kipróbáló ami lényeges.

Korszerű böngésző a Microsoft Edge, illetve a Vivaldi nevű program, amik gyors, hatékony internetezési feladatokhoz futtathatók.

Az Opera GX egy rengeteg hasznos extra szolgáltatással futtatható böngésző ami VPN, csevegőklienst is tartalmaz. Modern kinézettel, kiváló teljesítmény paraméterekkel ami szinte bármilyen tartalom megtekintése esetén egy eredményes megoldás. Chrome motorral érhető el.

Opera GX

Opera GX Összefoglaló:

 • böngésző
 • korszerű felhasználói felület
 • Chrome motor
 • kiváló, konfigurálható teljesítmény jellemzők
 • VPN kliens
 • csevegő kliens
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.opera.com/gx
Opera GX letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Opera GX
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Xvast 1.4.0.32023-08-31 Xvast 1.4.0.3 (0)
  Az Xvast egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható Chromium alapon megtervezett böngésző amivel gyorsan, egyben igen […]
 • AMP Browser 61.0.3163.100 Beta2019-11-22 AMP Browser 61.0.3163.100 Beta (0)
  Az AMP Browser egy viszonylag új technológiára komolyabb hangsúlyt fektető böngésző ami, remek eszköz hogy bármilyen oldalt, […]
 • Epic Privacy Browser 55.0.2661.752016-12-04 Epic Privacy Browser 55.0.2661.75 (0)
  Az Epic Privacy Browser egy biztonságos, gyors, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző, ami Chromium alapon fut. Az alábbi Free […]
 • Chromium 121.6166.02023-12-04 Chromium 121.6166.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Opera Crypto Browser 105.0.4970.292023-12-02 Opera Crypto Browser 105.0.4970.29 (0)
  Az Opera Crypto Browser egy dedikált Web3 technológiával kifejlesztett gyors böngésző amit egy integrált kriptovaluta pénztárcával […]