Böngészők

MyIE9 Browser 407.0

A MyIE9 Browser egy kényelmes, optimális, gyors böngésző amivel biztonságosan lehet szinte bármilyen oldalt megtekinteni. A Free alkalmazás kedvencek funkciót, testre szabható skin témákat, számos fontos beállítást is tartalmaz amiket a hasonló programok nem biztosítanak. Gyors billentyűs parancsokkal is elindíthatóak a fontosabb funkciók.

A szoftver egy gyors, biztonságos, kiváló erőforrás paraméterekkel rendelkező böngésző amivel akár több száz oldalt is meg lehet tekinteni, illetve videókat is le lehet játszanunk, letilthatóak azok a böngészés során betöltődő tartalmak amire nincs szükség. A MyIE9 Browser felületét skinekkel lehet módosítani.

A MyIE9 Browser letölthető jelenlegi kiadását installálni szükséges mivel beszerezhető hordozható változatban amit csak el kell indítani.

A MyIE9 Browser böngésző egy az Internet Explorer, illetve a Mozilla Firefox böngészőknél sokkal biztonságosabb futtathatósággal használható szoftver ahol néhány különleges beállítást is tartalmaz amivel kiválóan futtatható szinte bármilyen tartalom megtekintéséhez.

A böngésző korlátlan tartalmi támogatást biztosít ahol hagyományos szöveges oldalakhoz, illetve videókhoz is használható. A szoftver beállításainál le lehet tiltani azokat az összetevőket amik nem szükségesek, hogy betöltődjenek az oldalak megtekintésekor, amivel sokkal gyorsabbá tehető a böngésző, blokkolhatóak az audió tartalmak lejátszása, az Script, ActiveX, fotók, illetve Flash tartalmakhoz lehet beállítanunk.

Gyors böngészőként használható szoftver a MyIE9 Browser

A böngésző konfigurációja, illetve a szoftver által támogatott funkciókat az indítópanelon egy legördülő listán lehet definiálnunk. A MyIE9 Browser fontosabb funkciójának egyszerűbb indításához azokhoz gyors billentyűs parancsokat állnak rendelkezésre. Konfigurálható, hogy az indítófelületre integrált felső eszköztáron mely gyors indítási menüpontokat jelenítse meg, azokat mélyebb ismeret hiányában konfigurálható, eltávolíthatóak amik nem kellenek, illetve engedélyezhetőek azok amikre naponta szükség lehet. A felületének a kinézetének a módosításához rengeteg látványos téma választhatóak ki. A MyIE9 Browser böngésző felső eszköztárán néhány fontosabb Windows funkció is kiválasztható amivel az operációs rendszer lényeges szolgáltatásai futtathatóak.

A MyIE9 Browser egy remek biztonságos böngésző amivel szinte bármilyen tartalom megtekinthető, ahol akár korlátlan, egyéni szolgáltatások is kiválaszthatóak. Hordozható kiadásban is beszerezhető, blokkolhatóak a képek, illetve azon fájlok betöltődése amik csak az oldalak betöltésének az időintervallumát növelik.

MyIE9 Browser

MyIE9 Browser Összefoglaló:

 • böngésző
 • Gyors böngésző
 • Hordozható kiadásban is beszerezhető
 • szinkronizálás
 • kedvencek támogatás
 • képek, illetve Script fájlok betöltődésének a megakadályozását is támogatja
 • Témákkal módosítható felhasználói felület
 • Párhuzamos munkafolyamatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.myie9.com/en.htm

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MyIE9 Browser
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Microsoft Edge 126.0.2592.1022024-07-12 Microsoft Edge 126.0.2592.102 (0)
  A Microsoft Edge egy biztonságos, remek funkciókkal rendelkező böngésző, különálló programként szerezhető be. A böngészőről több […]
 • NetSurfer 2.22.8.62024-07-10 NetSurfer 2.22.8.6 (0)
  A NetSurfer egy WebView motorral futtatható gyors böngésző amivel akár zenéket is lejátszhatunk. A Free alkalmazás nagyszerű grafikai […]
 • Basilisk Portable 2024.05.012024-05-08 Basilisk Portable 2024.05.01 (0)
  A Basilisk Portable egy telepítés nélkül használható remek tulajdonságokat biztosító böngésző program. A Free alkalmazás egyik […]
 • X-Firefox 118.0.12023-10-06 X-Firefox 118.0.1 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]
 • Xvast 1.4.0.32023-08-31 Xvast 1.4.0.3 (0)
  Az Xvast egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható Chromium alapon megtervezett böngésző amivel gyorsan, egyben igen […]

Szólj hozzá