Dinamikus funkciókkal tervezett gyors böngésző a MyIE9 Browser

A program egy biztonságos, gyors böngésző amivel több olyan speciális funkció is kiválasztható amivel minden használó számára a szükséges szolgáltatások állnak rendelkezésre. A MyIE9 Browser Windows által definiált szolgáltatásoknál a fontosabb kiegészítők indításához is biztosít megoldást.

A szoftver egy rengeteg témát, illetve különleges funkciókat biztosító böngésző ami biztonságos, illetve gyors oldalbetöltődéssel futtatható akár rengeteg párhuzamos munkafolyamathoz.

A szoftver indítópanelján több olyan Windows szolgáltatást is futtathatunk amik egy átlagos Windows használónak lényeges feladatokhoz kellhet.

A szoftver lényegesebb funkcióit az indítófelületen egy legördülő menün belül lehet kiválasztani, illetve gyorsbillentyűkombinációs parancsokkal is használható amivel egy kényelmesebb böngészésre van mód.

Csekély erőforrás igényekkel tervezett böngésző

Jegyzettömböket készíthetünk, képernyőfotót, képet szerkeszthetünk, hangszolgáltatás konfigurálható.

A szoftver a kiváló funkciókon kívül azokat a szolgáltatásokat is tartalmazza amiket egy ma beszerezhető böngészőnél kiválasztható. Testre szabható címsor, kedvencek funkciók, szinkronizálás, kezdő oldal beállítás.

A böngésző a MyIE9 Browser installálható, illetve hordozható változatban is elérhető. Az alkalmazást egy különleges funkcióval hozták létre ahol meg lehet akadályozni, hogy a böngésző le tudja tölteni a megtekintett oldalak adott tartalmi összetevőjét amivel a böngészés gyorsabbá tehető, illetve biztonságosabb feladatokat végezhetünk el. A MyIE9 Browser böngésző innen szerezhető be.

MyIE9 Browser – böngésző program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Dinamikus funkciókkal tervezett gyors böngésző a MyIE9 Browser
Szerző
Leírás
Modern böngésző ami rengeteg olyan funkciót biztosít amivel sokkal dinamikusabb feladatok végezhetőek el. MyIE9 Browser eredetien hordozható változatban is beszerezhető.

Kapcsolódó szoftverek