Gyors böngészéshez, rengeteg választható bővítménnyel próbálható ki a Google Chrome Canary

Chrome böngészőmotort használ, így a fejlesztő összes pozitív tulajdonságát elmondhatjuk a Google Chrome Canary nevű alkalmazásról ami gyors felhasználói élményt kínál az összes kipróbálónak.

A böngésző korlátlan eszközkészlettel rendelkezik, hogy a lehető leghatékonyabban, illetve megfelelő sebességgel tudjunk oldalakat megtekinteni. Az alábbi verzió egy alternatív fejlesztői ágon kiadott verzió ami egy Beta fejlesztési termékként áll rendelkezésre. Ez a teszt kiadás a Google böngészőjében található funkciókat mind rendelkezésre bocsájtja. Ilyen a kiváló sebességgel rendelkezésre álló böngészés, a rengeteg kiegészítő, speciális beállítások, szinkronizálás, amikre bármikor szükségünk lehet.

Az alkalmazással könnyedén tudunk szinkronizálni, így azonnal az összes szükséges, már korábban igénybe vett kényelmi funkció maradéktalanul elérhető. A Google Chrome Canary böngésző felhasználói felülete teljes mértékben ugyan azzal a megjelenéssel rendelkezik mint a stabil kiadás, egy átlagos felhasználó túl sok különbséget nem vesz észre azok között. Csak megfelelő ismerettel rendelkezők, illetve az újdonságokra vágyók tudják azt felhasználni. A böngészőt szabadon kipróbálható, honosított módon lehet futtatni. Az egyik legnagyobb felhasználói táborral rendelkező alkalmazás egy speciális verziója az alábbi böngésző.

Google Chrome Canary – Óriási funkciókínálattal rendelkező böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Gyors böngészéshez, rengeteg választható bővítménnyel próbálható ki a Google Chrome Canary
Szerző
Leírás
Google Chrome Canary - Chrome motorral használható böngésző remek funkciókkal, ahol még a sebességből is azt kapjuk amit elvárunk.

Kapcsolódó szoftverek