Böngésző nyomkövetők blokkolásához is optimális a Chromnius

Egy interneten történő munkafolyamatokhoz remek ingyenes szoftver, a kellő testre szabáshoz szükséges megoldásokkal hozták létre. A böngésző a nyomkövető fájlokat is blokkolja amivel akár sokkal hatékonyabban, biztonságosabban lehet a tartalmakat megtekinteni. Az alkalmazás egy Chromium alapon kifejlesztett böngésző.

Akár biztonságosabban lehet az oldalakat megtekinteni a programmal. Az adathalász, illetve a nyomkövető tartalmakat is blokkolni tudjuk. A szoftver minden funkciót biztosít amire egy normál Windows tulajdonosoknak szükséges. Kedvencekhez lehet hozzáadni azokat az oldalakat amiket később is meg szeretnénk tekinteni. A program szövegkurzor navigációt, böngésző szinkronizálás eszközt is tartalmaz amivel az előzőleg készített fiókba belépés után szinkronizálhatjuk a böngésző témákat, bővítményeket, kedvenceket, a megjelenítendő oldalak módosított jellemzőit. A böngésző futtatása után a megnyitott új lapokat, illetve a címsor keresőmotorját is konfigurálhatjuk. A Chromnius PDF dokumentumok megnyitásához is futtatható, a szoftverrel megtekinthetőek, illetve a számítógépre le lehet a fájlokat tölteni. A fejlesztői eszközök, böngészési adatok, új inkognitóablak, új lapokat gyorsabban lehet megnyitni a program billentyűparancs funkciójával.

Speciális védelem, böngésző nyomkövetők blokkolása

Adathalászat elleni megoldással készítették, böngésző nyomkövetők blokkolásához is eredményes. A harmadik féltől származó süti fájlok tilthatóak, speciális, illetve normál védelem beállítást is tartalmaz veszélyes webhelyek, illetve böngésző bővítményekhez, hatékony adatvédelmi tulajdonságokkal lehet a szoftvert futtatni.

A korszerű, tökéletes megoldásokkal ingyen elérhető, Chromium motorral kifejlesztett böngésző a Chromnius innen szerezhető be.

Chromnius – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Böngésző nyomkövetők blokkolásához is optimális a Chromnius
Szerző
Leírás
Adathalászat elleni védelemmel készített böngésző a Chromnius.

Kapcsolódó szoftverek