Blog

Böngészési előzmények törlése a HDCleaner Karbantartó szoftverrel

A szoftverrel a Registry értékek hierarchikus struktúrával karbantartható, a rendszerhibákat kiváltó értékek is törölhetőek. Eltávolíthatóak a szoftverek által eltárolt fölösleges fájlok, optimalizálható a Windows rendszer teljesítménye. A HDCleaner karbantartó szoftver a felkeresett oldalak előzményeinek a törléséhez is futtatható.

A Windows futtatása során rengeteg olyan tartom halmozódik fel amik csak a helyet foglalják. A HDCleaner egy minden az egyben karbantartó szoftver ami akár privát tartalmak titkosításához is futtatható, egy teljes meghajtó szabad területének felülírásához is hatékony. A gépen használt programok nyomainak a törléséhez is remek, manuálisan lehet kiválasztanunk az előzményeket amiket törölni szeretnék. A szoftver egy modern, feladat alapján kifejlesztett felhasználói felülettel futtatható.

ngészési, internetezési előzmények törlése

A böngészőkkel automatikusan kitöltött űrlapok, a gyorsítótárak, a webhelybeállítások, illetve a letöltési előzmények egy lemezelemző algoritmussal kereshetőek meg, illetve távolíthatóak el. Az alkalmazás speciális takarítási mód indítófelületén választhatjuk ki a böngésző takarítás funkciót ahol a hibajelentések, az ideiglenes fájlok, a mentett jelszavak, a Temp mappák tartalma, az utolsó begépelt oldalak címét, illetve Cookie-kat távolíthatjuk el.

A böngészőkkel megnyitott oldalak gyorsítótárának a törléséhez is tökéletes a HDCleaner karbantartó szoftver ami hordozható, illetve installálható változatban szerezhető be. Töredezettség mentesítési feladatokhoz is megfelel. A rendszerhibákat kiváltó Registry értékek eltávolításához is használható.

HDCleaner – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Böngészési előzmények törlése a HDCleaner Karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
A HDCleaner lemezkarbantartóval megtekinthetőek melyek azok a tartalmak amik a legtöbb helyet foglalják, erőforrást lehet felszabadítani a nem kellő fájlok, internetezési, böngészési előzményeink törlésével.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá