The Classic Browser: Chrome motort használó gyors böngésző

Ha a legalapvetőbb feladatokra szeretnél használni egy böngészőt, az legyen biztonságos, illetve dizájnos felhasználói felülettel legyen létrehozva, a The Classic Browser remek választás ha Windows rendszeren szeretnéd azt használni.

A böngésző által biztosított előnyöket azok a felhasználók tudják kihasználni akik csak a legfontosabb eszközökre tartanak igényt, fontos hogy gyors legyen, illetve egyszerre több oldalt is úgy tudjunk megtekinteni, hogy az nem rontja a PC teljesítményét.

A The Classic Browser egy dizájnos felhasználói felülettel rendelkezik ahol ki lehet választani, hogy milyen kereső szolgáltatást szeretnénk használni a minket érdeklő tartalmak felkutatásához.

Remek felhasználói felülettel rendelkező böngésző

Az a böngésző indtófelületén áll rendelkezésre ahol csak ki kell választani, majd a címsorba be is írható az a kifejezés ami érdekel minket. A szoftver a legtöbb hazai, nálunk ismert kereső szolgáltatást támogatja, az indítófelületen található lista áttekinthetőek használható.

A böngésző egyszerre több oldal megtekintéséhez szükséges párhuzamos munkamenet kezelést, több lapos elrendezéssel teszi lehetővé. A fülek kezelése, a megnyitott oldalak méretezése egy más megközelítéssel tervezett módszerrel történik.

A The Classic Browser csak a kiindulási alap megközelítéséből hasonlít a Chrome megoldására, attól kevesebb erőforrást igényel. Erről az oldalról tölthető le.

The Classic Browser – Gyors böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
The Classic Browser: Chrome motort használó gyors böngésző
Szerző
Leírás
Gyors, egyszerűen kezelhető böngésző dizájnos felhasználói felülettel: The Classic Browser

Kapcsolódó szoftverek