The Classic Browser 6.7

A The Classic Browser egy remek Chrome alapú böngésző amivel azok a funkciók lesznek kipróbálható amik egy átlagos Internetes szokásos tevékenység elvégzéséhez szükségesek. A Free alkalmazást nem kell installálni. Egyszerre több tartalom megtekintésre ideális, nem kell konfigurálni.

Minden Online közzétett elérhető internetes oldal megtekintését támogatja ez az ingyenes alkalmazás ami egy minimalista felhasználói felülettel, illetve funkcionalitással kifejlesztett program. A The Classic Browser böngészője gyors használatot tesz lehetővé.

A The Classic Browser letöltése után a böngészőhöz tartozó fájlokat egy tömörített mappában találjuk, azt ki kell bontani egy olyan mappába ahonnan azt el szeretnénk indítani. A szoftver indítása után az egyik leginkább legkevesebb funkcionalitással rendelkező böngészőt próbálhatjuk ki amivel csak egyszerűbb böngészési feladatok végezhetőek el, viszont minden ma használatos munkafolyamathoz a legtöbb képességgel futtatható.

A böngésző Magyar nyelv nélkül használható, ami a rendelkezésre álló funkciók egyszerűbb megtalálhatóságát eredményezi, a beállítások is igen kevés időt vesznek igénybe mivel azokat teljes mértékben kihagyta a fejlesztő. Az első indításakor a The Classic Browser támogatja, hogy kiválasszuk az alapértelmezett kereső motort amit adott tartalmak keresésekor használunk.

A böngésző, a The Classic Browser Chrome motort használ, igaz ez első kipróbálásra egyáltalán nem érzékeljük mivel a felhasználói felület, illetve a beállítások és a funkcionalitás teljesen eltér tőle.

Az alkalmazás egyszerre több oldal megtekintésre is kiváló, egyszerűen válthatunk az egyes lapok között, gyors, hiba nélkül töltődik be bármilyen oldal.

The Classic Browser: 12 választható keresőmotor

A böngésző Google, Yahoo, Baidu, DuckDuckGo keresőmotorokhoz támogatott, a listán egyéb megoldásokat is felfedezhetünk, azokat az alkalmazás első indítása után lehet kiválasztani.

Módosítani lehet a böngésző ablak méretét, ahhoz külön, előre létrehozott menüpontok választhatóak ki.

A The Classic Browser megoldásával adott tartalmak keresése az indítófelületen lehet ahol ki kell választani azt a keresőmotort amivel azt meg szeretnénk tenni, majd a felületén rendelkezésre álló kereső mezőbe csak be kell gépelni azt a szót amit fel szeretnénk kutatni. Komolyabb felhasználói táborral rendelkező böngésző megfelelője a Mozilla Firefox.

A The Classic Browser egy ingyenes Google motort használó alap eszközökkel rendelkező böngésző amit nem kell installálni. Nagyon könnyedén futtatható, egyszerre több oldalt is megtekinthetünk.

The Classic Browser

The Classic Browser összefoglaló:

 • böngésző alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • nem igényel konfigurációt
 • Chrome motort használ
 • csekély erőforrás
 • választható kereső motor
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://theclassictools.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
The Classic Browser
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 97.0.4681.02021-10-24 Chromium 97.0.4681.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Chrome Portable 95.0.4638.542021-10-20 Chrome Portable 95.0.4638.54 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Polarity Browser 10.0.42021-03-15 Polarity Browser 10.0.4 (0)
  A Polarity Browser egy robusztus, kettős motort használó böngésző program amivel számos különleges funkciót kipróbálhatsz. A Webkit, […]
 • Polarity Browser Portable 10.0.32021-01-04 Polarity Browser Portable 10.0.3 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]
 • Sushi Browser 0.32.02020-10-06 Sushi Browser 0.32.0 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]