Lapcsoportok rendszerezéséhez is tartalmaz kiegészítőt az Opera Crypto Browser

A böngésző egy rengeteg modern funkcióval használható könyvjelzők, gyors hívó, csempe megoldásokkal futtatható program. Az Opera Crypto Browser ingyenesen Mobil, illetve Windows rendszert használó számítógépekre is beszerezhetjük. Az innovatív funkciókkal kifejlesztett szoftver lapcsoport rendszerező szolgáltatást, VPN klienst, illetve Kriptopénztárcát is tartalmaz.

Közkedvelt megoldásokkal használható szoftver ami számos eszközt tartalmaz amivel privátabban, biztonságosabban tudunk böngészni. A gyors oldalmegtekintéshez elérhető WEB3 szoftver akár saját háttérkép hozzáadását is támogatja ami több megjelenés konfigurációt is tartalmaz. A ngésző módosítható oldal menü szolgáltatással használható, a tartalmak paramétereinek a szerkesztéséhez, böngésző munkafolyamat lapok kezelését, kényelmes jelszó, illetve kedvenc oldalak listájának a szinkronizálását billentyű parancsokkal is el tudjuk indítani.

Lapcsoportok munkaterületbe rendszerezéséhez

A böngésző az Opera Crypto Browser egy kriptopénztárcát is tartalmaz amivel Ethereum Network, ETH coin, ERC20 Token, ERC71 (NFT) tokenekkel történő vásárlásokra, illetve az azok kezeléséhez tudjuk használni.

A böngésző az Opera Crypto Browser használója a felhasználási terület alapján megnyitott füleket akár lapcsoportokba tárolhatja el, sokkal gyorsabban képes megjeleníteni azokat a tartalmakat amiket akár később újból meg akar nyitni.

A YouTube Lejátszólista szolgáltatás támogatással beszerezhető böngésző az Opera Crypto Browser innen szerezhető be.

Opera Crypto Browser – Böngésző program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Lapcsoportok rendszerezéséhez is tartalmaz kiegészítőt az Opera Crypto Browser
Szerző
Leírás
A privát böngészési feladatokhoz is használható szoftverrel akár lapcsoportokba lehet rendszerezni a lényegesebb tartalmakat. Az Opera Crypto Browser egy profi gyors billentyű parancsokkal futtatható alkalmazás.

Kapcsolódó szoftverek