Adathalászat elleni védelmet is tartalmaz az AOL Shield Pro böngésző

Az alkalmazás egy Chrome motorral rendelkező felhasználóbarát böngésző amivel sokkal biztonságosabban tudunk privát tartalmakat megtekinteni. Az AOL Shield Pro adathalászat elleni védelemmel is rendelkezik amivel az online kezelt privát adatainkat tudjuk biztonságosabban használni.

A böngésző egy Chrome motorral tervezett szoftver ami hatékony multimédiás, illetve normál tartalmakkal elérhető oldalak megtekintéséhez. Az AOL Shield Pro egy felhasználóbarát böngésző ami rengeteg extra funkciót tartalmaz ami a biztonságosabb munkafolyamatokhoz szükséges. A továbbfejlesztett biztonsági funkciókat csak az AOL Shield Pro böngésző támogatja. Az alkalmazás Anti-keylogger, képernyőmentés, illetve adathalászat elleni védelmet tartalmaz amivel a regisztrált oldalakra való belépés, illetve az alternatív internetes tartalmak megtekintése egy biztonságosabb módszerrel támogatott.

Anti-keylogger védelmi megoldással használható böngésző

A szoftver a Chrome böngésző fontosabb szolgáltatásait támogatja ahol kedvencek, intelligens címsor, a hatékonyabb konfigurálási feladatokhoz szükséges beállítások választhatóak ki, rengeteg kiegészítőt, témát lehet beszerezni hozzá.

A böngésző alternatív munkafolyamatokhoz, illetve biztonságos vásárláshoz is használható ahol egy felhasználóbarát egyéni módszerrel kezeli a hitelkártya számát, illetve jelszavát. Az AOL Shield Pro adathalászat elleni védelemmel beszerezhető Chrome motort használó ingyenes böngésző innen szerezhető be.

AOL Shield Pro – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Adathalászat elleni védelmet is tartalmaz az AOL Shield Pro böngésző
Szerző
Leírás
Privát, egyéni eszközökkel használható böngésző az AOL Shield Pro.

Kapcsolódó szoftverek