Blog

Szelektív böngészésre használható alkalmazás a Net Viewer Lite

Egy szelektív, csak a fontosabb tartalmak egyszerű, gyors, profi megtekintésére használható alkalmazás a Net Viewer Lite ami egy különleges kedvencek rendszerező funkcióval rendelkezik. Az alkalmazással egy különleges listát is létre lehet hozni ami az adott tartalmak megnyitásához használható.

A szoftver egy remek böngésző azok számára akik egy olyan alkalmazással szeretnének adott tartalmakat megtekinteni ami egy áttekinthető, csak a fontosabb funkciókra lett tervezne.

A Net Viewer Lite eszköze kedvencek szolgáltatással, csekély erőforrással használható. A szoftver több olyan funkciót nem tartalmaz amik általában a többi böngésző esetén csak egy olyan kiegészítő amit nem minden kipróbálója használ. Így a szoftver sokkal kényelmesebb kinézettel futtatható, az alap eszközök a felhasználói felületen választhatók ki.

Egyedi listákba rendszerezheted a kedvenc oldalaidat

A böngészővel a kedvencek listáját az oldalsósávon lehet kezelni, egy olyan hatékony módon lett létrehozva, hogy rugalmasabb szinte korlátlan, tartalom szűkített listájának a tömörített változatát kapjuk meg.

A Net Viewer Lite böngésző minden operációs rendszer kiadásra rendelkezésre áll, Windows, MAC, IOS, Android alternatívaként ami mobil készülékeken biztosít rengeteg hasznos eszközt. A böngésző innen érhető el, ha egy gyors böngészőt szeretnél futtatni.

Net Viewer Lite – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Szelektív böngészésre használható alkalmazás a Net Viewer Lite
Szerző
Leírás
Különleges böngésző minimalista kiegészítőket, illetve kedvencek rendszerezést támogat a kipróbálók számára. A Net Viewer Lite szabadon kipróbálható alkalmazás.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá