Letölthető a Firefox 71.0 ( Internet böngésző )

Akik rendszeresen használják a számítógépüket azok számára nem ismeretlen a böngésző mivel igen régóta rendelkezésre áll, népszerű, komolyabb felhasználói táborral rendelkezik. Megjelent a Firefox 71.0-es kiadása ami néhány kisebb hibajavítást kapott.

Ha esetleg manuálisan szoktad frissíteni a Mozilla böngésződet, abban az esetben érdemes beszerezni a legfrisebb kiadását mivel beszerezhető lett. A szoftver az internetes tevékenységek végrehajtására az összes funkciót, bővíthető kiegészítőket rendelkezésre bocsájtja, akár saját témákat is beszerezhetsz hozzá.

A Firefox 71.0 Linux, illetve Windows rendszerre is elérhető a szükséges javításokkal a megfelelő teljesítmény, illetve a felhasználói élmény érdekében.

Mindenképp érdemes használni ezt a böngészőt mivel a dizájnos felhasználói felület mögött egy igen gyors böngésző válik használhatóvá. Intelligens címsor, szinkronizálás, kedvencek, speciális beállítások, többek között a kezdőoldal, letöltések helye, navigációs eszközök ezzel a maximum hozható ki belőle.

A Firefox 71.0 hordozható kiadása több gépen is használható, csak a gépre eltárolt tartalmat fel kell másolni arra az eszközre amiről futtatni szeretnéd. A korábban alkalmazott beállítások később is rendelkezésre állnak, így a legközelebbi használatakor egy testre szabott böngészőt kapsz. A böngésző itt található.

Firefox 71.0 – böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a Firefox 71.0 ( Internet böngésző )
Szerző
Leírás
Beszerezhető a Firefox 71.0 - korszerű, rengeteg plusz funkcióval rendelkező böngésző

Kapcsolódó szoftverek