Basilisk: Firefox alapú böngésző

A böngésző, a Basilisk megjelenésben, illetve funkcionálisan teljes mértékben ugyan azokat a tulajdonságokat tartalmazza mintha a Firefox megoldást használnánk. Beszerezhető belőle telepíthető, illetve hordozható kiadás is. Szinkronizálás, rengeteg kiegészítő, kedvencek támogatás, intelligens címsor. Ingyenes.

A szabadon kipróbálható böngészővel egy biztonságos, gyors, hatalmas támogatottsággal rendelkező böngészőt lehet kipróbálni, kényelmes használatot biztosít, rengeteg feladatra felhasználható a fejlesztőknek köszönhetően. A szórakozáson kívül munkákra, kompatibilis oldalak megtekintésére, ahol szinte bármilyen beágyazott, akár Flash animációk is jelen lehetnek azért hogy azt a legjobb, eredeti minőségben érhessük el. A Basilisk telepíthető, illetve hordozható változata között semmilyen különbséget nem lehet tapasztalni, így az utóbbit, azoknak javasoljuk akik több gépen is használni szeretnék a hétköznapi internetes tevékenységül elvégzéséhez.

Modern böngészés

Fel lehet vele iratkozni RSS csatornákra, megtekinthetőek, illetve kezelhetőek a korábban kezelt munkamenet előzmények, korszerűen konfigurálható, kiegészítők szerezhetőek be hozzá, akár skinekkel lehet teljesen megváltoztatni az alapértelmezett megjelenését. A Basilisk címsora keresésekre is felhasználható, a beállításoknál kiválasztható, hogy melyik keresőmotort használja ehhez. A böngésző ingyenes, csekély erőforrással rendelkezik.

Basilisk – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Basilisk: Firefox alapú böngésző
Szerző
Leírás
Ingyenes, profi böngésző, rengeteg hasznos jellemzővel: Basilisk

Kapcsolódó szoftverek