Funkciójavaslatokkal futtatható remek böngésző a Firefox ESR

A szoftver egy csekély hardveres erőforrással futtatható böngésző ami Mac, Linux, illetve Windows rendszerre érhető el, a kedvenc oldalak lapcsoportként tekinthetőek meg. A Firefox ESR a címsorából interneten elérhető tartalmak megtekintéséhez funkciójavaslatokat is meg tud jeleníteni.

Egy tartalmak akár címsorból történő keresési feladataihoz is remek böngésző amivel az oldalak megjelenését is konfigurálhatjuk. A Firefox ESR Mac, Linux, Android, illetve Windows rendszerre szerezhető be amivel akár a böngészőbővítményeinket, a jelszavainkat, a böngészési előzményeinket is szinkronizálhatjuk. A szoftverrel akár új lapcsoportokat is meg tudunk nyitni, azok között egyszerűbben válthatunk, a lapokat egérkurzorral, illetve billentyűparanccsal tudjuk rendszerezni. Az internetes tartalmak gyors megtekintési feladataihoz futtatható böngészővel akár helyi menüből képlopásokat is készíthetünk az oldalakról. A szoftverrel akár PDF dokumentumok a böngészőből tekinthetőek meg, konfigurálni tudjuk, hogy a fájlokat melyik alkalmazással szeretnénk megnyitni.

A címsorból funkciójavaslatokat is megjelenít

Grafikus tartalmakkal készített oldalakat akár a számítógép grafikai kártyájának a processzorával tekinthetjük meg, hardveres gyorsítással az oldalakat gyorsabban tudjuk megtekinteni. A szoftver az oldalak megtekintése közben akár funkciójavaslatokat is meg tud jeleníteni, hatékonyabban tekinthetőek meg a tartalmak. A címsorból keresési feladatokhoz is remek böngésző az oldalak megtekintéséhez bővítményeket, funkciójavaslatokat is ajánlhat. A Beállítások, Böngésző indítófelületen letilthatjuk, illetve engedélyezhetjük.

Egy Windows 11 operációs rendszeren is futtatható böngésző ami vállalkozások számára tökéletes. Az oldalakról képlopások létrehozásához is kiváló böngésző akár funkciójavaslatokat is megjelenít. A Firefox ESR innen érhető el.

Firefox ESR – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Funkciójavaslatokkal futtatható remek böngésző a Firefox ESR
Szerző
Leírás
Egy nyílt forráskóddal elérhető böngésző a Firefox ESR ami a címsorából funkciójavaslatokat is meg tud jeleníteni.

Kapcsolódó szoftverek