CCleaner Browser: Chrome kinézettel rendelkező igen biztonságos böngésző alkalmazás

Modern funkciókkal rendelkező biztonságos böngésző ami számos hasznos kiegészítőt is tartalmaz azért hogy később ne kelljen olyan bővítményeket hozzáadni amiket korábban már megszoktunk a böngészési szokásaink során. A CCleaner Browser a Chromium termékével hasonló eszközöket tartalmaz.

Esetleg a VPN szolgáltatást hiányolhatjuk a CCleaner Browser böngészőjéből, ami kivétel nélkül minden olyan kiegészítőt tartalmaz amivel egy modern, biztonságos programot kapunk a rendszeresen megtekintett oldalaink eléréséhez.

A felhasználói felületén szinte az összes funkció teljesen ugyan az mintha a Chromium böngészőjét használnánk, ahhoz a legtöbb felhasználó által beszerzett kiegészítőket a fejlesztője manuálisan hozzáadta, hogy azokat ne legyen szükség később telepíteni.

Közkedvelt megoldás egy Windows karbantartó fejlesztőtől

A CCleaner Browser is képes szinkronizálni, tovább kiterjesztéseket szerezhetsz be hozzá, gyors, egyszerűen használható. Nem ismeretlen a fejlesztő azoknak akik használják a népszerű Windows pucoló szoftvert. A böngésző címsorát keresésekhez is használhatjuk, a beállításoknál egy igazán professzionális, jól kitalált konfigurációs panel fedezhető fel ahol néhány percen belül a legfontosabb beállítások elvégezhetőek azért hogy böngészhessünk vele bármely tartalmat, amikkel teljes mértékben kompatibilis.

Az ingyenes, kipróbálható CCleaner Browser innen szerezhető be. A gépre eltárolt fájl letölti és telepíti a szoftver legfrissebben kiadott változatát.

CCleaner Browser – ingyenes, biztonságos böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CCleaner Browser: Chrome kinézettel rendelkező igen biztonságos böngésző alkalmazás
Szerző
Leírás
CCleaner Browser - rengeteg plusz funkciót tartalmazó böngésző ami gyors használattal is rendelkezik

Kapcsolódó szoftverek