Javaslatok megjelenítése az Opera címsávjában

Mobilokra, illetve Windows operációs rendszerrel elérhető számítógépekre hatékony amivel importálhatunk, illetve szinkronizálhatunk az előzőleg használt böngészőkből. Az Opera oldalsávjához adhatjuk azokat a funkciókat amik kellenek. A szoftverrel akár biztonságosabban lehet chat üzeneteket küldeni, illetve fájlokat megosztanunk. A tartalmak címének a beírásához is hatékony a címsora ami javaslatokat is meg tud jeleníteni.

Egy modern Grafikai kezelőfelülettel létrehozott böngésző amivel sokkal Privátabban, biztonságosabban lehet oldalakat megtekinteni, fájlokat megosztani, chat üzeneteket küldeni. A szoftver Profi testre szabási funkciókkal rendelkezik. Az oldalsávon található szolgáltatásokat rendszerezetten nyithatjuk meg amivel Chat üzenetek küldhetőek, Stream Multimédiás tartalmakat lehet lejátszani. Saját Flow hozható létre, a tartalmainkat mobilról, illetve számítógépen is elérhetjük az Opera böngészővel. Jegyzetekhez, hivatkozásokhoz is nagyszerű, egyetlen kattintással tudunk fájlokat kiválasztani.

Javaslatok megjelenítése a böngésző címsorában

A szoftver címsávja kifejezések kereséséhez is futtatható, a tartalmak begépelésekor akár javaslatokat is meg tud jeleníteni a legnépszerűbb tartalmak, az utolsó keresések, illetve a bezárt oldalak alapján. A böngésző továbbfejlesztett címsáv szolgáltatásának a futtatáshoz, a beállításoknál tudjuk személye szabni.

Az alkalmazás egy Pinboards funkcióval futtatható Biztonságos, továbbfejlesztett Chromium motorral futtatható böngésző aminek a címsávja oldalak címének a beírásához, illetve keresésekhez is használható. Az Opera installálható, illetve hordozható kiadásban is letölthető.

Opera – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Javaslatok megjelenítése az Opera címsávjában
Szerző
Leírás
Az Opera egy kifejezések kereséséhez, illetve oldalak címének a beírásához is kiváló továbbfejlesztett címsávval futtatható.

Kapcsolódó szoftverek