Böngészők

CCleaner Browser 122.0.24525.131

A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid érdekében. A Piriform terméke több plusz kiegészítővel is rendelkezik, ilyen a HTTPS titkosítás, jelszó menedzser, beépített reklám blokkoló, Flash blokkoló, adatvédelmi, illetve kevésbé biztonságos beépülők elleni védelem. Gyors böngészést tapasztalhatunk az alábbi Free alkalmazás esetén. Chromium alappal rendelkezik.

Továbbfejlesztett, korszerű böngésző amit a biztonságosabb böngészés érdekében hozott létre a Piriform, funkciók szerint, illetve megjelenésben teljesen a Chromium böngészőjére hasonlít a CCleaner Browser.

A szoftver közzétett kiadása a CCleaner Browser legfrissebb verziójának a letöltése után az beszerzi, illetve telepíti azt. Tud szinkronizálni ahol a legnépszerűbb böngészők munkafolyamat előzményeit aktualizálhatjuk.

A böngésző felhasználói felülete teljesen a Chromium megoldására hasonlít, igaz néhány plusz funkciót is felfedezhet a kipróbálója ami nem csak kinézetben hanem funkcionálisan is több mint a Google terméke. Ilyen a fokozott biztonságot támogató rengeteg plusz hozzáadott eszköz. Ki tudja kényszeríteni a titkosított böngészést, rengeteg beépülő tartalom automatikus blokkolásával a további sérülékenység valószínűségét lehet minimalizálni.

Hatékony kiegészítők böngészéshez

A CCleaner Browser hivatalos oldalán közel 12 előnyös tulajdonságára hívják fel a kipróbálók figyelmét. Teljesen új fejlesztés ha rendszeresen kapunk friss kiadásokat nagy valószínűséggel egy igen közkedvelt program lesz, ami majdnem annyi felhasználóval fog rendelkezni mintha a Slimjet böngészőjét használnánk, ami YouTube videókhoz is használható külön funkciókkal.

CCleaner Browser – gyors böngészés… 

Sok hasznos hozzáadott eszközt használhatunk, de hozzá is lehet adni kiegészítők formájában ahol a böngésző egy speciális védelmi módszerrel próbálja megakadályozni, hogy veszélyes plugint alkalmazzunk ami esetleg káros. Nagyon gyors, az összes létező oldalhoz illeszkedő, támogatott megjelenés technológiát felfedezhetjük benne, így érdemes lecserélni rá az eddig használt böngészőnket.

A CCleaner Browser egy még kevésbé ismert böngésző ami rengeteg hasznos kiegészítőt tartalmaz amivel gyorsabb, biztonságosabb internetezésre lesz lehetőség. Több olyan kiegészítőt is tartalmaz amik csak kiterjesztésekkel volt elérhető korábban. Chromium motort használ, ingyenes kiadás.

CCleaner Browser

CCleaner Browser összefoglaló:

 • böngésző
 • Chromium alap
 • rengeteg plusz kiegészítő
 • szinkronizálás böngészőkhöz
 • jelszó menedzser
 • Flash blokkoló
 • be, ki kapcsolható funkciók
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.ccleaner.com/ccleaner/browser
CCleaner Browser Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner Browser
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • UR Browser 79.1.3945.15 Beta2020-02-14 UR Browser 79.1.3945.15 Beta (0)
  Az UR Browser egy sok hasznos funkciót tartalmazó böngésző amivel remek felhasználói élménnyel lehet adott tartalmakat megtekinteni. […]
 • Avast Secure Browser 125.0.25259.1422024-06-17 Avast Secure Browser 125.0.25259.142 (0)
  Az Avast Secure Browser egy biztonságos, gyors, egyben megbízható böngésző ami többek között tartalmaz reklám blokkolót, jelszó […]
 • Brave 1.67.1162024-06-15 Brave 1.67.116 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító Web3 böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]
 • Vivaldi 6.7.3329.412024-06-12 Vivaldi 6.7.3329.41 (0)
  A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre […]
 • CCleaner 6.24.110602024-06-11 CCleaner 6.24.11060 (5)
  A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, […]

Szólj hozzá