Secure Browser 55.1.2883.373

A Secure Browser egy Chrome alapú igen biztonságos Privát böngésző, ami rengeteg extra kiegészítővel el van látva. Többek között védelmet biztosít a kártékony kódokat, Malware fertőzéseket tartalmazó weboldalak ellen, tartalmaz HTTPS Everywhere kiegészítőt, VPN toolst, Sandbox módot, illetve egy privát takarítót, amivel a korábbi böngészési előzmények törölhetőek.

Egy igen biztonságos, egyben rengeteg hasznos funkcióval, kiegészítővel ellátott Privát böngésző a Secure Browser ami alapvetően Chrome alapon fut. Mindent tud amit egy ilyen jellegű alkalmazástól elvárunk.

A Secure Browser letöltése után a telepítése során arra érdemes odafigyelni, hogy az alkalmazás alapértelmezett böngészővé teheti magát, természetesen a megfelelő pillanatban ez tiltható, az opció abban az esetben lehet fontos, ha több böngészőt is használsz, a Secure Browser-t csak ki szeretnéd próbálni.

A Secure Browser funkcionálisan, illetve kinézetben teljes mértékben azonos kinézettel, illetve funkciókkal rendelkezik a Chrome böngészőjével összehasonlítva, azt kibővítve néhány extra funkcióval, aminek köszönhetően biztonságosabban használható.

A címsorát közvetlen keresésekre, illetve adott oldalak címének a megadására is lehet használni, tartalmazza azokat az alapvető beállításokat amik mindenképp szükségesek a testre szabásához.

Tartalmaz titkosítási lehetőségeket, ahol kikényszeríthető, hogy az adott oldalakat HTTPS módban lehessen elérni, az esetlegesen veszélyesnek ítélt tartalmakat „Sandbox” módban is meg lehet tekinteni. A Secure Browser hatékonyan tudja kiszűrni azokat az oldalakat amik esetleg Malware fertőzéseket tartalmaznak. Ami igen hasznos az esetében, hogy külön kiegészítő telepítése nélkül vehetsz igénybe VPN szolgáltatást. Ez a funkció csak későbbiek folyamán vehető igénybe.

Az alkalmazás kezelőfelületén közvetlenül kezdeményezhető egy úgynevezett privát takarítás, ahol a korábban végrehajtott munkafolyamat előzmények törölhetőek.

A közeljövőben várható, hogy jelszómenedzser funkciót is fog tartalmazni.

Hasonló a biztonságra koncentráló böngésző az Epic Privacy Browser illetve a Chromodo, az utóbbi alternatíva szinkronizálási lehetőségeket, illetve rengeteg testre szabási opciót tartalmaz.

A Secure Browser egy ingyenes, rengeteg különleges funkciót tartogató böngésző, ami elsősorban a biztonságot tartja szem előtt. Tartalmaz „Sandbox” módot, védelmet biztosít a vírusok, Malware fertőzések ellen, VPN kiegészítőt is kínál azok számára akik erre tartanak igényt. Extrájaként HTTPS Everywhere funkciót is igénybe lehet venni.

Secure Browser

Secure Browser Böngésző:

 • Böngésző
 • VPN kiegészítő
 • Privát böngészési lehetőségek
 • HTTPS Everywhere kiegészítő
 • Sandbox
 • Chrome alapon fut
 • Malware fertőzések automatikus blokkolása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.securebrowser.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Secure Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Browser 96.0.13468.962021-12-16 CCleaner Browser 96.0.13468.96 (0)
  A CCleaner Browser böngészőjét mindenképp érdemes kipróbálni ha egy biztonságos szoftvert szeretnél az internetes tevékenységeid […]
 • Polarity Browser 10.0.42021-03-15 Polarity Browser 10.0.4 (0)
  A Polarity Browser egy robusztus, kettős motort használó böngésző program amivel számos különleges funkciót kipróbálhatsz. A Webkit, […]
 • UR Browser 79.1.3945.15 Beta2020-02-14 UR Browser 79.1.3945.15 Beta (0)
  Az UR Browser egy sok hasznos funkciót tartalmazó böngésző amivel remek felhasználói élménnyel lehet adott tartalmakat megtekinteni. […]
 • Yandex Browser 19.6.12019-06-11 Yandex Browser 19.6.1 (0)
  A Yandex Browser egy remek kis böngészőmotor ami tartalmaz Turbo módot, Sandbox szolgáltatást is. Ez a Free alkalmazás tud […]
 • VPN Gate Client Plug-in 2022.01.212022-01-20 VPN Gate Client Plug-in 2022.01.21 (0)
  A VPN Gate Client Plug-in segítségével elrejtheted az IP címedet ezáltal nem csak hogy biztonságosabban, hanem korlátozások nélkül […]