Blog

CCleaner Browser: Gyors, kiválóan konfigurálható böngésző Windowsra

Pluginokat is beszerezhetünk ehhez a teljesen ingyenes alkalmazáshoz amivel egy Chrome alapú böngészőt használhatunk. Az alkalmazás gyors böngészést, illetve egy hatékonyabb megközelítést biztosító biztonsági megoldást kínál a felhasználók számára. A CCleaner Browser is szinkronizál ha gyorsabban szeretnénk használható állapotba hozni.

Minden fölösleges funkciótól mentes böngészőt használhatunk ami nem újdonság azok számára akik már korábban futtatták a Chrome megoldását. A CCleaner Browser ugyan azokat az eszközöket, illetve beállításokat biztosítja mint az alap böngésző alkalmazás. A telepítése után szinkronizálással lehet azonnal elérni a korábban megtekintett oldalak listáját amikre még szükségünk van.

A böngésző sokkal kényelmesebben használható, a nem fontos funkciókat ki lehet kapcsolni, illetve ismét újra futtathatjuk ha szükség van rá.

A szoftver blokkolja a fölösleges böngészéskor megtekintett tartalmakhoz rendelkezésre álló összetevőket, így még gyorsabb felhasználói élményben lehet része a kipróbálónak. Az alkalmazás egy ismert fejlesztő terméke így nagy valószínűséggel meg is bízhatunk benne.

A CCleaner Browser ingyenes böngészője innen szerezhető be, több funkciót használhatunk mintha az alap megoldást használnánk. Csak Angol nyelven használható.

Chrome kinézettel rendelkező böngésző – CCleaner Browser


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
CCleaner Browser: Gyors, kiválóan konfigurálható böngésző Windowsra
Szerző
Leírás
CCleaner Browser - biztonságos, hatékony eszközökkel létrehozott gyors böngésző

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá