Korszerű, rengeteg plusz funkcióval rendelkező böngésző: Chedot

Böngészőként több olyan funkciót is felfedezhetünk a Chedot nevű alkalmazásban amikre nem csak hogy minden nap szükség lehet, egyéb Windows programok telepítésével tudtuk azt igénybe venni. Az alkalmazás teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható, kinézetben szinte teljesen ugyan az a megjelenés tapasztalható mintha a Google böngészőjét használnánk.

Korszerű funkciókkal megtervezett ingyenes, honosított formában használható böngésző amivel néhány plusz internetes tevékenységet is rá tudunk bízni. Ilyen a Chedot beépített videó letöltő kiegészítője amivel zenei tartalmakat is ki tudunk nyerni a YouTube megosztó portálról.

Az alkalmazás teljesen úgy néz ki mint a Chrome, a beállításai, illetve a kompatibilis funkciók is teljesen ugyan azok, amiben viszont többnek számít az a tény, hogy több plusz funkciót is hozzáadtak. A videó letöltőn kívül tartalmaz Facebook integrációs szolgáltatásokat, képlopót ami egy remek képszerkesztővel is rendelkezik az esetleges későbbi végeredmény megosztásához.

A Chedot kinézetét módosítani lehet akárcsak a Google böngészőjét Skinek segítségével. Kedvencek támogatással, intelligens címsor, beszerezhető kiegészítők, kiválóan navigálható eszköztár, csak hogy néhány előnyös tulajdonságot említsünk róla. A böngésző innen szerezhető be.

Chedot – ingyenes böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Korszerű, rengeteg plusz funkcióval rendelkező böngésző: Chedot
Szerző
Leírás
Ingyenes Chrome alapú böngésző videó letöltő funkcióval: Chedot

Kapcsolódó szoftverek