Blog

Fájlkezelőként is használható az alábbi böngésző, a 2Browse

A szoftver egy csekély mérettel rendelkező böngésző amit nem csak weboldalak megtekintésére lehet használni, ami tartalmaz egy beépített fájlkezelőt amivel a lényegesebb szolgáltatásokat lehet azonnal elindítani. A 2Browse telepítés nélkül használható.

A böngésző egy korszerű program amivel megfelelő teljesítménnyel lehet a minket érdeklő tartalmakat megtekinteni. Az alkalmazás, a 2Browse egy különleges indítópultot is biztosít ahol keresni lehet, illetve fájlkezelési feladatok indíthatóak, vagy akár az operációs rendszer leglényegesebb funkcióit lehet elindítani.

A fájlkezelő szolgáltatással azok a tevékenységek támogatottak amiket a Windows beépített helyi menü kezelő tartalmaz.

Böngésző amivel Windows beállítások is betallózhatóak

A program egy szerényebb eszközökkel tervezett böngésző, igaz olyan kiegészítőket is tartalmaz ami nem az adott szoftverre jellemző tervezés alapján. A beépített fájlkezelő amivel akár FTP kliens feladatokhoz is használható, egyszerűen választható ki az a fájl amit a mappák között akarunk másolni.

A böngészőt, a 2Browse nevű programot úgy osztották meg hogy ne legyen szükség arra hogy konfigurálják a kipróbálók, így azonnal használható, még a telepítését is mellőzheti az aki a Windows rendszerre kitalált kiegészítővel szeretnék fokozni az alap rendszer használhatóságát. Az alkalmazást innen lehet beszerezni.

2Browse – Több feladatra is használható alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlkezelőként is használható az alábbi böngésző, a 2Browse
Szerző
Leírás
Fájlkezelő funkciót is tartalmaz az alábbi ingyenes FTP kliens tools ami gyors és eredménnyel oldalmegtekintést biztosít minden futtatójának. A 2Browse hordozható kiadás.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá