Böngészők

2Browse 1.9.1.0

A 2Browse egy különleges böngésző amivel egyszerre több feladat is támogatott. A szoftvert Böngészéshez, fájlkezelőként, illetve FTP kliensként is lehet használni. A Free alkalmazás csekély mérettel és erőforrással használható, érdemes használni a fájlok kezelésére, esetleg hálózati feladatokhoz is használtunk szoftvert. Nem kell telepíteni, illetve beállítani.

Rugalmas, ingyenes böngésző egy remek program ha egy szoftverrel szeretnél egyszerre több Interneten történő feladatot elvégezni. A 2Browse böngészője hordozható programként próbálható ki.

A 2Browse letöltése után a szoftver használatához csak futtatni kell, ahol a program egy alap szolgáltatásokat biztosító indítófelületen támogatja, hogy a nekünk fontosabb tevékenységeket el tudjuk végezni.

A program multifunkciós böngésző megoldás amivel a hagyományos weboldalak megtekintése, fájlkezelés és FTP kliens alkalmazásoknál szükséges fájlkezelési feladatokhoz definiált kiegészítők próbálnak ki. A szoftver csak néhány alap funkciót biztosít, csekélyebb erőforrással használható, illetve több gépen is futtatható amit egy cserélhető adathordozóra másolva használhatunk.

A böngésző, a 2Browse egy címsorral is rendelkezik mint a Chrome, illetve az indítófelületen egy több választható kereső motor választható ki amivel a lényegesebb tartalmakat tudjuk megkeresni. Hátulról megközelítve található a lényegesebb szolgáltatása, hogy nincs szükség arra hogy konfiguráljuk, a futtatása után azonnal begépelhető annak az oldalnak a címe ami érdekel minket, illetve kereséseket lehet kezdeményezni.

Fájlkezeléshez, illetve Windows funkciókhoz is használható a 2Browse

A szoftver felhasználói felületén több fontosabb Windows szolgáltatást is el lehet érni, a leggyakrabban megnyitott mappák, beállítások, hálózat, asztal, és az azon fontosabb területek indítása lehetséges amiket gyakrabban kezelünk. A 2Browse böngésző egy minimalista megoldás, ami a Mozilla Firefox helyett is használható ha a Windows fájlkezelő szolgáltatásait kipróbálva szeretnénk munkafolyamatokhoz hozzáférni.

A 2Browse egy ingyenes, telepítés nélkül használható böngésző amivel a rendszeresebben használt Windows szolgáltatások is elindíthatóak, fájlkezelési feladatokhoz is támogatott ahol az FTP kliens szoftverek által szükséges munkafolyamatokat lehet használni.

2Browse

2Browse Összefoglaló:

 • Böngésző
 • Fájlkezelő funkció
 • FTP kliens kiegészítő
 • Windows szolgáltatások futtatásához
 • nem igényel telepítést
 • Dinamikus funkció kezelés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.carifred.com/2browse/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
2Browse
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FTP Rush 3.5.82024-06-24 FTP Rush 3.5.8 (0)
  Az FTP Rush egy ingyenes FTP kliens amivel a szükséges fájlkezelési funkciók támogatottak, fájlok szerkesztése, illetve az azok […]
 • Multi Commander 14.1.0.30172024-06-21 Multi Commander 14.1.0.3017 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Multi Commander Portable 14.1.0.30172024-06-21 Multi Commander Portable 14.1.0.3017 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • WinSCP Portable 6.3.42024-06-18 WinSCP Portable 6.3.4 (0)
  A WinSCP Portable egy fájlok háttérben FTP, SFTP, S3, SCP, WebDAV protokollal másolási feladataihoz remek FTP kliens amit akár […]
 • muCommander Portable 1.4.12024-06-13 muCommander Portable 1.4.1 (0)
  A muCommander Portable egy klasszikus felhasználói felülettel elérhető fájlkezelő program amivel több panelon listázhatjuk ki a […]

Szólj hozzá