Blog

Extra funkciókkal futtatható FTP fájlkezelő az Ant Commander

Rengeteg kiváló funkcióval rendelkező fájlkezelő alkalmazás amivel a gépen tárolt tartalmak szerkesztése, illetve megosztása, illetve egyszerűbb kategorizálásukhoz tartalmaz minden ma fontosabb eszközt. Az Ant Commander FTP fájlkezelési feladatokhoz is ingyenesen használható ahol a ma ismert protokollokkal futtatható.

A fájlkezelő alkalmazás egy paneles elrendezéssel készült akár FTP kliens munkafolyamatokhoz is használható fájlkezelő ami rengeteg, 150 funkciót biztosít.

A fájlkezelő a HDD-n tárolt fájlok mozgatása, kategorizált rendszerezése, szerkesztés, tömörítés, kibontás, megosztás, illetve interneten elérhető tárolóegységekkel történő hálózati kapcsolatok létrehozásához integráltak funkciókat.

Szövegszerkesztő funkciót is tartalmaz az alábbi fájlkezelő

Az Ant Commander fájlkezelővel rengeteg népszerű tömörített mappa fájlkiterjesztés készíthető, illetve hatékony funkciókkal lehet a tömörített mappák tartalmát szerkeszteni ahol fájlokat lehet törölni, illetve létrehozni. A szöveges fájlok megtekintéséhez, illetve az azok szerkesztéséhez is remek.

A program kedvencek, illetve felhasználói igény alapján konfigurált mappa rendszerezéssel teszi lehetővé, hogy azokat a mappákat amikben fontosabb tartalmakat másoltunk egy hatékonyabb fájlkezelési módszerrel lehessen megnyitni. Az Ant Commander ingyenes több feladatra is használható fájlkezelőjét innen lehet letölteni.

Ant Commander – fájlkezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Extra funkciókkal futtatható FTP fájlkezelő az Ant Commander
Szerző
Leírás
Szövegszerkesztőt, fájlkezelőt, illetve FTP klienst is használhatsz, ami az Ant Commander egy fontos kiegészítője.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá