Blog

Ingyenes FTP kliensként használható a Free FTP Client

A szoftverrel egy remek fájlkezelő megoldást lehet használni ami egy ingyenesen használható kiegészítő Windows rendszerre. A Free FTP Client panel kinézettel lett tervezve, az mindenképp fontos mivel hatékonyabban lehet a tartalmakat az adott tárolóhelyek között másolni.

Univerzális fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépen található fájlokat áttekinthetőbb módszerrel eltárolni, illetve egy sokkal korszerűbb módszerre tudjuk a fájlokat FTP kliens feladatban mozgatni. A szoftverrel a szerveren tárolt fájlok néhány olyan módosítását támogatja ami szükséges az ilyen feladatok esetén. A Free FTP Client FTP kliens eszköze a dupla panelos felhasználói felületen tudja azokat kilistázni.

A tartalmak mozgatásához, törléséhez, mappák létrehozásához, illetve a jogosultságok módosítására tartalmaz kiegészítőt.

Remekül testre szabható FTP kliens

Mindenképp hatékony szoftver ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen szoktunk FTP fájlkezelési feladatokat elvégezni, több fájlból áll egy projekt, a kényelmesebb használathoz azokat egy feladat listában összeállítva szeretnénk lefuttatni.

A szoftver által megnyitott mappákban található fájlokról néhány olyan adatot is megjelenít ami az azok tárolásához kell, illetve még eredményesebben használhatjuk. A Free FTP Client innen szerezhető be.

Free FTP Client – FTP kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes FTP kliensként használható a Free FTP Client
Szerző
Leírás
Ingyenes FTP kliens, amivel több fontosabb fájlkezelő eszközt is használhatunk. A Free FTP Client egy hatékony eszköz Windows rendszerre.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá