Blog

Fájl titkosító, illetve szövegszerkesztőt tartalmazó FTP kliens a WinSCP

Egy ingyen használható paneles felhasználói indítópanellal rendelkező fájlkezelő alkalmazás a WinSCP, FTP kliens munkafolyamatokhoz, illetve a számítógépen tárolt fájlok rendszerezéséhez, illetve szerkesztésükhöz használható. A szoftverrel titkosíthatóak a privát munkafolyamatokra felhasználandó tartalmak, szövegszerkesztő funkcióval is rendelkezik.

A szoftverrel online, illetve a gépen található fájlok kezeléséhez lehet az összes azon szolgáltatásokat kiválasztani amikre egy átlagos, illetve akár haladó számítógépes tudással rendelkező futtatónak szükséges. A FTP kliens felülete paneles elrendezéssel érhető el ahol több téma beállítás definícióval lehet módosítani azt ami a szoftver áttekinthetőbb, kényelmesebb használatához lényeges.

A WinSCP FTP kliens az összes ma ismert protokollal támogatja, hogy a gépen található fájlokat egy interneten keresztül elérhető távoli szerverre másoljuk, majd ott szerkesszük, FTP, SFTP, SCP, WebDAV, AmazonS3. A szoftverrel a tartalmak átnevezhetőek, mozgathatóak, másolhatóak, új fájlok hozhatóak létre, illetve törölhetőek. Mappákat lehet szinkronizálni amivel egy csekély időráfordítással lehet több mappa tartalmát backupok létrehozásának okán összevetnünk.

Szöveges tartalmak módosítását is támogatja az alábbi fájlkezelő

A szoftver egy szövegszerkesztő funkciót, illetve fájltitkosítót is tartalmaz amivel titkosíthatóak a privát tartalommal létrehozott fájlok, akár dokumentum fájlok. A WinSCP installálható kiadása innen, a hordozható verziója erről az oldalunkról szerezhető be.

WinSCP – FTP kliens


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájl titkosító, illetve szövegszerkesztőt tartalmazó FTP kliens a WinSCP
Szerző
Leírás
Szöveges fájlokhoz, illetve fájlok titkosítására használható a WinSCP.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá