X-WinSCP 5.21.1

Az X-WinSCP egy telepítés nélkül futtatható FTP kliens program, amivel egyszerűen hibamentesen tudsz fájlmozgatási feladatokat végrehajtani. Az alábbi Free alkalmazás FTP, SFTP, SCP, WebDAV protokollokat támogat. Fájlszerkesztő, kereső, szinkronizáló funkcióval. Magyar nyelvű.

Ingyenes, Magyar nyelvű, felhasználóbarát megtervezésű FTP kliens alkalmazás az X-WinSCP, ami a népszerű fájlkezelő program telepítést nem igénylő kiadása, funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít a hagyományos telepíthető változattal összehasonlítva.

Az X-WinSCP letöltése után a használat érdekében csak annyit kell tenned, hogy a lementett tömörített fájlt kicsomagolod egy szabad helyre, ezt követően az alkalmazás indítása után azonnal létrehozható FTP kapcsolat.

A szoftver különlegessége, hogy több protokollt is támogat, legyen az FTP, SFTP, SCP, WebDAV, ezt az indítást követően az első használatakor lehet kiválasztani.

Modern protokoll szolgáltatásokat is támogat a X-WinSCP

Az alkalmazás számos hasznos konfigurációs opciót biztosít a kipróbálói számára. Szükség esetén a szoftver egyetlen mester jelszóval védhető le, így a korábban profil formájában elmentett belépési azonosítók, illetve maga a program csak azok számára lesz elérhető, akik erre jogosultak.

Mivel az X-WinSCP Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik, így a használata egyáltalán nem bonyolult, a funkcióit tekintve a hasonló feladatra tervezett alkalmazásoknál megszokott lehetőségek fedezhetőek fel, felhasználható fájlok le, illetve feltöltésére, szerkesztés, keresés, rendszerezett formában való kilistázás.

A program talán egyetlen negatívuma, hogy néhány funkcióját csak abban az esetben lehet elérni, ha létrehoztuk az FTP kapcsolatot. A szoftver billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Az X-WinSCP megoldása azok számára is tökéletes választás akik mappák tartalmának szinkronizálására keresnek alkalmazást.

Hasonló jellegű feladatokra használható FTP kliens a FileZilla, belőle is elérhető Portable kiadás. Egy igen biztonságos, rengeteg protokollt támogató professzionális Tools a Core FTP Pro, vele szintén lehetőség van fájlok szerkesztésére, azok fejlett mozgatásukra.

Az X-WinSCP egy ingyenes, Magyar nyelven futtatható FTP kliens szoftver, ami FTP, SFTP, SCP, WebDAV protokollokat támogat. Szinkronizáláshoz, fájlok le, illetve feltöltési, szerkesztési feladatokhoz.

X-WinSCP

X-WinSCP összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-WinSCP
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileZillaSecure 3.18.02017-01-01 FileZillaSecure 3.18.0 (0)
  A FileZillaSecure egy korszerű fájlkezelő, FTP kliens program. A szoftver rengeteg hasznos funkciót biztosít, többek között ideális […]
 • WinSCP 5.21.22022-08-09 WinSCP 5.21.2 (0)
  A WinSCP nevű szoftver titkosított útvonalon történő FTP fájlműveletek végrehajtását támogatja, tud szinkronizálni. rengeteg […]
 • FileZilla 3.60.22022-07-22 FileZilla 3.60.2 (0)
  A FileZilla egy nyílt forráskóddal rendelkező, több platformra is elérhető ingyenes FTP kliens szoftver amely az egyik legnépszerűbb […]
 • FileZilla Portable 3.60.12022-07-22 FileZilla Portable 3.60.1 (0)
  A FileZilla Portable egy telepítést nem igénylő profi FTP kliens szoftver. Free alkalmazás létére mindent tud, szinkronizáláshoz is […]
 • xplorer² LITE 5.1.0.32022-05-20 xplorer² LITE 5.1.0.3 (0)
  Az xplorer² LITE egy számítógépen elérhető fájlokhoz rendszerinformáló kiegészítővel, hatékony, gyors fájlátvitellel elérhető […]