TubeDownload 4.9.9

A TubeDownload egy speciális, videók letöltésére alkalmas szoftver, ami többek között beépített médialejátszót is tartalmaz. A YouTube-ot támogató program, ideális 3D videók lementésére, kézzel választható ki a formátum, ez lehet AVI, MOV, FLV, MKV, MPEG. FullHD támogatással. Kiegészítőként konvertálót is kapunk hozzá.

Videók mentésére alkalmas speciális funkciókkal ellátott letöltésvezérlő szoftver a TubeDownload. Az alábbi program kifejezetten YouTube-os tartalmakhoz, a szóban forgó funkció ellátására lett megtervezve.

A TubeDownload telepítésekor lehetőség van, hogy további kiegészítőket adjunk hozzá, így több opciót tud majd ellátni.

Az alkalmazás igény esetén integrálni tud a legnépszerűbb böngészőkhöz, a Mozilla Firefox, illetve a Google Chrome-hoz, ha a szóban forgó oldalt látogatjuk és ott elnyeri valami a tetszésünket, azonnal kezdeményezhető a letöltés. Ha ezt nem szeretnéd igénybe venni, a hagyományos vágólapos módszerrel is munkára fogható.

A mentést több formátumban is végre tudja hajtani, itt az összes népszerűbbnek tekinthető elérhető: AVI, MPEG, MKV, MOV, TS, WEBM természetesen ez csak egy része a kínálatnak.

Nem csak a formátum módosítható egyénileg, hanem a felbontás is, itt nem csak FullHD, hanem 3D kimenet is kiválasztható, ha annak éreznénk szükségét. A TubeDownload tartalmaz még egy beépített médialejátszót is amivel a lementett tartalom megtekinthető, ha pedig a telepítés pillanatában bejelölted a hogy használni szeretnéd a „ TubeConvert „ kiegészítőt, akkor konvertálni is lehet azt kedvezőbb kimenetre.

A fejlesztő termékei között felfedezhető hasonló feladatkörre megtervezett alkalmazás is, az YT Downloader ami szintén a felhasználóbarát kezelhetőséget tartja szem előtt. Ingyenes helyettesítőjeként használható a WinX YouTube Downloader, vagy az Ashampoo ClipFinder HD. Az utóbbi webes felület mellőzése nélkül teszi lehetővé a szóban forgó feladatokat, ő is tartalmaz beépített médialejátszót.

A TubeDownload az egyik legegyszerűbb módját biztosítja ahhoz, hogy a YouTube-ról videókat tudj letölteni. Választható formátum és felbontás jellemzi. Beépített médialejátszót is tartalmaz. Konvertálásra alkalmas kiegészítő is választható installáláskor. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

TubeDownload

TubeDownload összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • YouTube-hoz
 • választható formátum ( AVI, MPEG… )
 • 3D, FullHD támogatás
 • beépített médialejátszó
 • böngésző integráció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.youtomato.com/tubedownload/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TubeDownload
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
39,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • YT Downloader 4.10.42020-01-29 YT Downloader 4.10.4 (0)
  Az YT Downloader egy igen egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas program, amivel minőségromlás nélkül menthetsz le […]
 • 4k Video Downloader 4.17.0.44002021-07-23 4k Video Downloader 4.17.0.4400 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • Internet Download Manager 6.39.22021-07-17 Internet Download Manager 6.39.2 (0)
  Az Internet Download Manager segítségével időzíthetően, szakadás mentesen tölthetünk le nagyobb méretű fájlokat is, sávszélesség […]
 • MassTube 14.3.02021-06-27 MassTube 14.3.0 (0)
   A MassTube YouTube videók közvetlen letöltésére használható, könnyen kezelhető szoftver. Free alkalmazás. A letöltésvezérlő program […]
 • 4k Video Downloader Portable 4.16.4.43002021-06-25 4k Video Downloader Portable 4.16.4.4300 (0)
  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a […]