WinX YouTube Downloader 4.0.2

A WinX YouTube Downloader segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz a legnépszerűbb videómegosztóról videókat letölteni. FullHD támogatással. Ez a Free alkalmazás támogatja hogy egyénileg válassz kimenetet még a mentés előtt.

Kialakítása révén azon felhasználók számára kedvez akik vagy kevés ismerettel rendelkeznek, vagy nincs kedvük bonyolult beállításokkal bajlódni. A kérdéses URL megadása után egy rövid analízis következik amely végeztével megjeleníti az elérhető formátumokat, illetve felbontást, továbbá a végeredmény végső méretét. Természetesen egy munkameneten belül lehetőséget biztosít arra is hogy azonnal át is tudd konvertálni, ehhez a funkciójához további alkalmazás letöltésére lesz szükség. Minden olyan alapvető lehetőséget biztosít ami videók egyszerű, gyors minőségromlás mentes beszerzéséhez szükséges lehet. A WinX YouTube Downloader egy termékcsalád részét képezi, itt számos multimédiás feladat végrehajtására alkalmas programot találhatsz.

A WinX YouTube Downloader egy egyszerűen kezelhető videó letöltő program, ami támogatja a FullHD felbontást is. Érdekessége, hogy maga a felhasználó választhatja ki hogy milyen felbontásra van szüksége. 

WinX YouTube Downloader pillanatkép

WinX YouTube Downloader Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
WinX YouTube Downloader
Platform
Windows / XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek