Free YouTube Downloader 2015.8.5

A Free YouTube Downloader egy beépített konvertáló funkcióval rendelkező videó letöltő program. Rengeteg különleges szolgáltatást biztosít, választható formátum, felbontás, továbbá beépített médialejátszó is jellemzi ezt a Free alkalmazást.

Ha rendszeresen látogatod a legnépszerűbb videómegosztó portált, ahol akár igénnyé válhat, hogy adott tartalmakat akár net kapcsolat nélkül is el tudj érni a későbbiekben akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a Free YouTube Downloader megoldását.

Maga a szoftver a kategóriáját képviselő programoktól némileg több lehetőséget szolgáltat hisz számos igen hasznos funkció is helyet kapott benne.

A telepítése igen gyorsan megvalósítható, arra viszont érdemes odafigyelni, hogy a Free YouTube Downloader további kiegészítők, böngésző eszköztárak letöltését is kezdeményezheti, ennek a tudatában érdemes a használata mellett dönteni.

Fontosabb jellemzők:

A legfontosabb jellemzőket tekintve egyszerűen, gyorsan tudsz videókat letölteni vele a YouTube-ról, a kívánt URL bemásolása után minden érdemleges opciója elérhetővé válik. A formátumok között számos olyan is megtalálható, ami mobil eszközökre is megfelelő, de ha nem találnád a számodra ideálist, akkor egy munkameneten belül át is konvertálhatod is azt a Free YouTube Downloader segítségével. Természetesen ezen opciója, már korábban mentett, felvett videóknál, audió tartalmaknál is igénybe vehető.

A beállításoknál meghatározható, hogy mi legyen az alapértelmezett mentési mappa, így a végeredmény azonnal fellehető, nincs szükség hosszas keresgélésre.

Dekódolásnál a Free YouTube Downloader túl sok lehetőséget nem kínál, csak a formátum kiválasztására, a minőség megválasztására, van mód. Itt támogatja az AVI, MP3, MP4, WMV, 3GP kimeneteket.

A Free YouTube Downloader egyéb szolgáltatásai részeként felfedezhető benne egy médialejátszó is ami képessé teszi a gépedet, hogy a böngésző megnyitása nélkül tudd azokat megtekinteni, lejátszani.

Alternatívájaként a VSO Downloader nevű programot, vagy a Youtube Downloader HD megoldását tudjuk javasolni.

Összességében nézve a Free YouTube Downloader egy univerzális videó letöltő szoftver, ami tud konvertálni, illetve helyet kapott benne egy médialejátszó is. Telepítéskor a kéretlen kiegészítőkre javasolt odafigyelni, emiatt néhány víruskereső beriaszthat rá, természetesen nem tartalmaz kártékony elemet.

Free YouTube Downloader képgaléria:

Free YouTube Downloader

Free YouTube Downloader összefoglaló:

 • Videó letöltő szoftver
 • konvertáló funkció ( külső fájlokhoz is használható )
 • beépített médialejátszó
 • választható formátum, felbontás
 • könnyed felépítés
 • egyszerű használat
 • fogd és vidd támogatás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.xetoware.com/free-youtube-downloader.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Free YouTube Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinX YouTube Downloader 4.0.22015-09-07 WinX YouTube Downloader 4.0.2 (0)
  A WinX YouTube Downloader segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz a legnépszerűbb videómegosztóról videókat letölteni. FullHD […]
 • Free Music & Video Downloader 1.772016-04-05 Free Music & Video Downloader 1.77 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • IceCream Media Converter 1.562015-08-30 IceCream Media Converter 1.56 (0)
  Az IceCream Media Converter egy videó, illetve audió tartalmak dekódolására használható szoftver, ami ezen kívül tud még videókat is […]
 • 3D YouTube Downloader 1.122017-01-05 3D YouTube Downloader 1.12 (0)
  A 3D YouTube Downloader segítségével minőségromlás nélkül tölthetünk le videókat a legnépszerűbb tartalommegosztó oldalról.
 • YouTube Video Downloader 3.8.02014-08-29 YouTube Video Downloader 3.8.0 (0)
  A YouTube Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett videók letöltésére használható prémium szoftver. Több választható […]