YT Downloader 4.10.4

Az YT Downloader egy igen egyszerűen használható videók letöltésére alkalmas program, amivel minőségromlás nélkül menthetsz le tartalmakat a YouTube-ról. Különlegessége, hogy az összes rendelkezésre álló formátumot támogatja lehet az akár AVI, felbontás esetén 3D, vagy FullHD. Kézzel választható ki.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos az alábbi videóletöltő program akik rendszeresen látogatják az egyik legnépszerűbbnek tekinthető videómegosztó portált a YouTube-ot, az ott található videók lementésére egyszerű, hatékony megoldást keresnek. Az YT Downloader több hasznos funkciót kínál a kipróbálóknak a minőségi tartalma létrehozásához. 3D Videók létrehozása alap a programmal.

Az alkalmazás telepítése után a használatba vétele előtt néhány alapvető beállítást is végre lehet hajtani, ami a testre szabottabb működést hivatott segíteni. Itt közvetlenül megadható a számára hogy hová mentse el a tartalmakat, azt hogy milyen formátumokat vegyen figyelembe, továbbá felbontást alapértelmezetten.

Az YT Downloader felhasználói felülete igen áttekinthető, extra menüpontokat nem tartalmaz, ez talán nem is fontos azoknak akik csak ezért vennék igénybe a szolgáltatásait. Az YT Downloader talán egyik említésre méltó negatív tulajdonsága, hogy Magyar nyelven nem tud, de ez idővel változhat a fejlesztők jóvoltából.

Integrálódni tud a böngészőkhöz és ha olyan tartalmat tekintünk meg amit támogat, egy kattintással kezdeményezhető azok letöltése.

Az YT Downloader vagy a böngésző integrációs szolgáltatás keretein belül vehető igénybe, vagy pedig a jó öreg hagyományos vágólapos módszerrel, ahol a böngészők címsorából másolható be az adott URL. Mivel az esetében kiválasztható a mentési formátum, így egy munkameneten belül kaphatunk olyan médiát, ami az adott céleszközön támogatott, nem kell később konvertálni. Itt kiválasztható: AVI, 3GP, FLV, MOV, DVD, TS, MKV. Természetesen a lista nem teljes. Mivel felhasználási területtől függően eltérő felbontásra tarthatunk igényt, az YT Downloader abban is támogat, hogy ezek között választani tudj. Ha elérhető, akár 3D kimenet, vagy FullHD is kijelölhető.

Szintén videók letöltésére alkalmas szoftver a VSO Downloader, ami a szóban forgó műveletet akár teljes automatizmussal végre tudja hajtani a háttérben mialatt mi böngészünk. Ha kifejezetten a 3D formátumra tartasz igényt, akkor a 3D YouTube Downloader-t érdemes használni. Az azonnali eredmények biztosításához az oTube (Youtube Donwloader) a megfelelő választás.

Az YT Downloader segítségével az összes elérhető formátumban és felbontásban válik lehetővé, hogy videókat tudj letölteni a YouTube-ról. Erőssége az egyszerű használhatóság, minimális beállítási opciókban mutatkozik meg.

YT Downloader

YT Downloader összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • YouTube esetén támogatott
 • előre kiválasztható formátum, felbontás ( akár 3D, FullHD )
 • böngésző integráció/vágólapos URL beillesztés
 • Minimális beállítást igényel
 • Könnyen használható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.youtomato.com/yt-downloader/index.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
YT Downloader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TubeDownload 4.9.92015-09-27 TubeDownload 4.9.9 (0)
  A TubeDownload egy speciális, videók letöltésére alkalmas szoftver, ami többek között beépített médialejátszót is tartalmaz. A […]
 • Internet Download Manager 6.38.212021-04-17 Internet Download Manager 6.38.21 (0)
  Az Internet Download Manager segítségével időzíthetően, szakadás mentesen tölthetünk le nagyobb méretű fájlokat is, sávszélesség […]
 • 4k Video Downloader 4.14.02020-12-28 4k Video Downloader 4.14.0 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]
 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 12.06.122020-06-12 ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro 12.06.12 (0)
  A ChrisPC Free VideoTube Downloader Pro segítségével több ezer oldalról tölthetsz le videókat, illetve egy munkafolyamaton belül […]