Winpenpack Software termékek - SzoftHub.hu

Winpenpack Soft.

 • Az X-Chromium egy elterjedt, több egyedi funkcióval ellátott füles elrendezéssel bíró, szinkronizálható böngésző a Google Chrome alapjaira épülve. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható verzió, Magyar nyelvű. Funkcionálisan, illetve megjelenésben a kipróbálója teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani témákkal, illetve pluginokkal. Könyvjelzők, illetve inkognitóablak funkcióval.

  X-Chromium 67.0.3380.0 [rev16]

  Az X-Chromium egy elterjedt, több egyedi funkcióval ellátott füles elrendezéssel bíró, szinkronizálható böngésző a Google Chrome alapjaira épülve. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható verzió, Magyar nyelvű. Funkcionálisan, illetve megjelenésben a kipróbálója teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani témákkal, illetve pluginokkal. Könyvjelzők, illetve inkognitóablak funkcióval.

  olvasd tovább...

 • Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni, rengeteg népszerű kiegészítővel okosítható, a privát munkameneten kívül videotelefonálást is lehetővé tesz. Magyar nyelven használható Gyors böngésző.

  X-Firefox 59.0.1

  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni, rengeteg népszerű kiegészítővel okosítható, a privát munkameneten kívül videotelefonálást is lehetővé tesz. Magyar nyelven használható Gyors böngésző.

  olvasd tovább...

 • Az X-WinSCP egy telepítés nélkül futtatható FTP kliens program, amivel egyszerűen hibamentesen tudsz fájlmozgatási feladatokat végrehajtani. Az alábbi Free alkalmazás FTP, SFTP, SCP, WebDAV protokollokat támogat. Fájlszerkesztő, kereső, szinkronizáló funkcióval. Magyar nyelvű.

  X-WinSCP 5.9.1 Build 885

  Az X-WinSCP egy telepítés nélkül futtatható FTP kliens program, amivel egyszerűen hibamentesen tudsz fájlmozgatási feladatokat végrehajtani. Az alábbi Free alkalmazás FTP, SFTP, SCP, WebDAV protokollokat támogat. Fájlszerkesztő, kereső, szinkronizáló funkcióval. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 • Az X-7Zip egy telepítés nélkül használható fájlok kicsomagolására és tömörítésére alkalmas szoftver. Az összes népszerűbb fájlkiterjesztést ismeri, fájlok darabolására is megfelelő, Magyar nyelvi támogatással bír. Free alkalmazásként futtatható.

  X-7Zip 16.02

  Az X-7Zip egy telepítés nélkül használható fájlok kicsomagolására és tömörítésére alkalmas szoftver. Az összes népszerűbb fájlkiterjesztést ismeri, fájlok darabolására is megfelelő, Magyar nyelvi támogatással bír. Free alkalmazásként futtatható.

  olvasd tovább...

 • Az X-DiskCleaner egy kis erőforrással rendelkező karbantartó program, amivel néhány kattintással helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen. Ez a Free alkalmazás nem igényel telepítést, ( Portable ) alkalmas a lomtár kiürítéséhez, a böngésző előzmények eltávolításához, de természetesen közvetlenül a Windows tisztítása is szerepet kapott a lehetőségei között.

  X-DiskCleaner 1.8.1795

  Az X-DiskCleaner egy kis erőforrással rendelkező karbantartó program, amivel néhány kattintással helyet tudsz felszabadítani a merevlemezen. Ez a Free alkalmazás nem igényel telepítést, ( Portable ) alkalmas a lomtár kiürítéséhez, a böngésző előzmények eltávolításához, de természetesen közvetlenül a Windows tisztítása is szerepet kapott a lehetőségei között.

  olvasd tovább...