X-SRWare Iron 52.0.2750.0

Az X-SRWare Iron egy Chrome alapon futó telepítés nélkül használható böngésző, ami tud szinkronizálni, intelligens címsor, testre szabhatóság, gyorsaság jellemzi. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelven érhető el, funkcionálisan további pluginok hozzáadásával bővítheted.

Egy kifejezetten a felhasználók igényeit előtérbe helyező, rengeteg hasznos funkcióval ellátott böngésző az X-SRWare Iron, amit telepítés nélkül használhatsz.

A böngésző alapvetően Chrome motort használ, ez érzékelhető a funkciókon, illetve a kinézeten. Az X-SRWare Iron letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit csak ki kell csomagolni, az így kapott tömörített mappát egy cserélhető adathordozóra is másolhatod a több gépen történő futtatás érdekében.

Az X-SRWare Iron teljes Magyar nyelvi támogatást nyújt, így a honosítással sem kell külön foglalkozni. A szoftver címsora az adott címadatok megadásán kívül közvetlen keresésekre is alkalmas, a beállításoknál külön megadható a számára hogy mely keresőmotort használja ehhez. Mint a legtöbb böngésző, ő is támogatja, hogy fájlok letöltése esetén előre megadd a mentés helyét. Támogatja a privát munkameneteket, a korábbi böngészési előzmények egy kattintással törölhetőek.

Ha több funkciót szeretnél belőle kihozni, támogatja, hogy Chrome Pluginokat adj hozzá. Természetesen külön témák is beszerezhetőek hozzá.

Az internetes tartalom beállításoknál testre szabható az általa alkalmazott betűcsalád, annak mérete, illetve az oldalak megjelenítésének jellemzői. Az X-SRWare Iron biztosít még egy feladatkezelőt is amivel áttekinthetőek az általa futtatott folyamatok azokat adminisztrálhatod, opcionálisan leállíthatod azokat, áttekinthetőek erőforrás eloszlás szerint.

Telepítést nem igénylő böngésző még a Slimjet Portable vagy az Cyberfox Portable ami 64 Bites operációs rendszerekhez lett tervezve. A fejlesztő termékei között felfedezhetőek más böngészők is, ilyen az X-Firefox ami szintén egy továbbfejlesztett alkalmazás.

Az X-SRWare Iron egy Chorme motort használó telepítést nem igénylő böngésző, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít a kiindulási alappal összehasonlítva. Magyar nyelvű.

X-SRWare Iron

X-SRWare Iron Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-SRWare Iron
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • X-Firefox 48.0 Rev 82016-08-06 X-Firefox 48.0 Rev 8 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]
 • SRWare Iron 61.0.3200.02017-09-23 SRWare Iron 61.0.3200.0 (0)
  Az SRWare Iron egy rendkívül gyors böngészőmotor ami egyszerű kezelőfelülettel és rengeteg kiegészítővel áll szolgálatainkra. […]
 • Chrome Portable 62.0.3202.622017-10-18 Chrome Portable 62.0.3202.62 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Sleipnir Portable 6.2.62017-05-29 Sleipnir Portable 6.2.6 (0)
  A Sleipnir Portable egy egyedi technológiát alkalmazó látványos böngésző, ami számos kényelmi funkciót biztosít a kényelmesebb […]
 • Chromium Portable 57.0.2970.02017-01-12 Chromium Portable 57.0.2970.0 (0)
  A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre […]