Superbird Portable 44.0.2403.0

A Superbird Portable egy Chrome motort használó remek, gyors böngésző, minden olyan funkcióval rendelkezik amivel igen rugalmasan, egyben kényelmesen tudsz szinte bármilyen tartalmat megtekinteni. A Magyar nyelvű programhoz rengeteg fejlesztői kiegészítő érhető el, telepíteni sem kell. Kedvencek támogatással. Szinkronizálási képességgel.

Az alábbi böngésző mellett több igen előnyös jellemzőt fel lehet hozni, nem kell telepíteni, illetve igen gyors oldalbetöltődést lehet elérni amellett hogy biztonságos közeget teremt több megközelítésből. A Superbird Portable mindent tud ami a maximális felhasználói élmény eléréshez szükséges.

A Superbird Portable letöltése után egy ZIP kiterjesztéssel rendelkező fájl kerül mentésre a gépeden, azt ki kell csomagolni, majd a mappában található alkalmazást csak el kell indítani. Ezt a változatot inkább kipróbálási célokra javasoljuk, rendszeres napi használatra telepíthető változatban is beszerezhető. A böngésző funkcionálisan, illetve kinézetben nem nyújt jelentős eltérést a Chrome böngészőjével összehasonlítva, inkább egy tovább fejlesztett programmal állunk szemben, itt a biztonság volt a legfontosabb kritérium. Szerencsére ez úgy lett megtervezve, hogy nem fedezhetünk fel teljesítménybéli problémákat, sőt igen gyors böngészés tapasztalható.

A Superbird Portable első indításakor, szinkronizálhatsz, a használata során hozzáadhatod az érdekesebb tartalmakat kedvencekhez, a címsora keresésekhez, illetve címek megadására is használható. Ha egy oldal tartalmilag fontos információval rendelkezik, azt elmentheted későbbre Offline módban való futtatáshoz. A böngésző alapértelmezés szerint minden felhasználó számára fontos funkciót támogat, de ha ez a számodra kevés volna Chrome kiegészítőket lehet hozzá adni, itt több látványos témákat is ki lehet választani. A beállításainál az oldalak megjelenítéséhez szükséges Tools-ok mind felfedezhetőek.

A böngésző használatakor a Google alkalmazásával ellentétben sokkal kevesebb privát jellegű információt továbbít a fejlesztők felé, sőt ha szükséges további tartalom beállítások is igénybe vehetőek. A szoftver minimális erőforrás mellett biztosít minden olyan funkciót, ami a maximális felhasználó élmény eléréshez mindenképp szükséges. A Superbird Portable lapos elrendezése kényelmesen támogatja, hogy egyetlen munkamenet alatt egyszerre több tartalmat is meg tudj nyitni.

Sebességben az Opera Portable nevű alkalmazás veheti fel vele a versenyt, a Maxthon Portable fájlszimatolót, illetve Translate szolgáltatást is tartalmaz akárcsak a címben említett szoftver. Egyik sem igényel telepítést.

A Superbird Portable egy kiváló hatalmas funkció támogatottsági listával rendelkező ingyenes böngésző, ami minden ma népszerű funkciót támogat a maximális felhasználó élmény biztosításához. Nem kell telepíteni. Magyar nyelvű.

Superbird Portable

Superbird Portable Összefoglaló:

 • Böngésző
 • nem kell telepíteni
 • szinkronizáló funkció
 • kevesebb privát adatot szivárogtat ki a böngészési tevékegységedről
 • kedvencekhez lehet adni adott érdekesebb tartalmakat
 • témákkal módosítható kinézet
 • gyors böngészés
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://superbird-browser.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Superbird Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Superbird 78.0.3904.872021-04-13 Superbird 78.0.3904.87 (0)
  A Superbird böngésző egy a sebességre, illetve biztonságra nagy hangsúlyt fektető weboldalak elérésére használható szoftver, ami a […]
 • Chromium 97.0.4683.02021-10-26 Chromium 97.0.4683.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Chrome Portable 95.0.4638.542021-10-20 Chrome Portable 95.0.4638.54 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Chrome 95.0.4638.542021-10-20 Google Chrome 95.0.4638.54 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Sleipnir Portable 6.4.14.40002021-10-18 Sleipnir Portable 6.4.14.4000 (0)
  A Sleipnir Portable egy egyedi technológiát alkalmazó látványos böngésző, ami számos kényelmi funkciót biztosít a kényelmesebb […]